Η λήψη των Windows 10 από το site της Microsoft είναι δωρεάν καθώς η εταιρία διανέμει το νέο της λειτουργικό χωρίς κάποια χρέωση. Το μόνο που θα χρειαστείτε μετά την λήψη και την εγκατάσταση του νέου λογισμικού είναι να έχετε από προηγούμενο λογισμικό όπως για παράδειγμα τα Windows 7 το κλειδί ενεργοποίησης Product Key ή αλλιώς μπορείτε να αγοράσετε από το κατάστημα μας ένα κλειδί προιόντος οπού θα το χρειαστείτε για την ενεργοποίηση των Windows 10.

 

BHMA 1

Κάνοντας κλίκ εδώ θα οδηγηθείτε στην σελίδα της Microsoft για να επιλέξετε την έκδοση που θέλετε να κατεβάσετε.

Λήψη των Windows 10

ΒΗΜΑ 2

Κάνοντας κλίκ στην επιβεβαίωση στο επόμενο παράθυρο θα σας εμφανίσει την γλώσσα την οποία επιθυμείτε να κατεβάσετε το λειτουργικό.

Λήψη των Windows 10

ΒΗΜΑ 3

Επιλέγουμε την έκδοση του λειτουργικού Windows 10 που επιθυμούμε να κατεβάσουμε άναλογα πάντα με τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή μας για υπολογιστές μέχρι 3GB Ram επιλέγουμε την έκδοση Windows 10 x32 Bit ενώ αντίστοιχα για υπολογιστές με άνω από 3GB Ram επιλέγουμε την έκδοση Windows 10 x64 Bit.

windows 10 download free

ΒΗΜΑ 4

Μετά την λήψη των Windows 10 κατευθυνόμαστε σε αυτήν εδώ την σελίδα έτσι ώστε να κατεβάσουμε το εργαλείο το οποίο θα μπορέσουμε να “περάσουμε” τα Windows 10 σε USB έτσι ώστε να προχωρήσουμε μετά στην εγκατάστασή τους.

windows 10 usb tool

Ακολουθώντας τις παραπάνω οδηγίες το εργαλείο θα περάσει τα αρχεία των Windows στο USB stick που έχουμε τοποθετήσει. Μετά την δημιουργία του θα πρέπει να κάνουμε επαννεκίνηση του υπολογιστή σας και να επιλέξετε να κάνετε boot από το USB. Θα πρέπει να ρυθμίσετε τον υπολογιστή σας έτσι ώστε να κάνει boot από την μονάδα USB.

Πριν από την διαδικασία της εγκατάστασης του λειτουργικού βεβαιωθείτε πως έχετε κάνει backup όλα σας τα αρχεία διότι με την συσκεκριμένη εγκατάσταση θα γίνει διαγραφή όλων των δεδομένων που υπάρχουν μέσα στον σκληρό δίσκο. Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαστε στην διάθεσή σας.