H είσοδος στην ιστοσελίδα και η χρήση των υπηρεσιών μας σημαίνει την πλήρη αποδοχή των παρακάτω όρων καθώς και όλων των σχετικών διατάξεων που αφορούν τη προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας.

Γενικά

Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα αλλαγής των παρακάτω όρων. Οι νέοι όροι χρήσης θα αναρτώνται σε αυτή τη θέση.

Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας δεν ευθύνεται για τους server που σας διαθέτουν αυτή τη σελίδα.

Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει από τη χρήση του περιεχομένου της σελίδας. Τα κείμενα της ιστοσελίδας είναι καθαρά ενημερωτικά και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν οδηγίες για οποιαδήποτε τεχνική επέμβαση στον υπολογιστή σας.

Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας δεν ευθύνεται για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει από συσκευές που παρουσιάζονται στη σελίδα. Η παρουσίαση των νέων προϊόντων έχει ενημερωτικό χαρακτήρα. Για οποιοδήποτε πρόβλημα υπεύθυνος είναι σε κάθε περίπτωση ο κατασκευαστής της συσκευής.

Παρότι γίνεται κάθε προσπάθεια ώστε ο ιστότοπος να περιλαμβάνει ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες δεν παρέχετε καμία εγγύηση ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, και όλα τα περιεχόμενα, θα διατίθενται αδιάκοπα, χωρίς λάθη ή παραλήψεις ή ότι τυχόν λάθη θα διορθώνονται άμεσα.

Η απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη διατίθεται όπως περιγράφεται, αν και εφόσον είναι δυνατή η διαδικτυακή σύνδεση. Για προβλήματα στη σύνδεση δεν φέρουμε καμία ευθύνη και κατά συνέπεια δεν ευθυνόμαστε για ό,τι πρόβλημα προκύψει από τη μη παροχή υπηρεσιών.

Ο διαχειριστής της σελίδας διατηρεί το δικαίωμα της μη παροχής μέρους ή του συνόλου των υπηρεσιών που περιγράφονται στη σελίδα χωρίς καμία αιτιολόγηση.

Ο διαχειριστής της σελίδας διατηρεί το δικαίωμα της διακοπής υπηρεσιών εάν αντιμετώπιση υβριστική συμπεριφορά ή απειλές, χωρίς την ανάληψη οποιασδήποτε ευθύνης από τη διακοπή των υπηρεσιών αυτών.

Live Chat ιστοσελίδας

Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση προσβλητικών και καταχρηστικών σχολίων απαγορεύεται, αυστηρώς. Δεν έχει σημασία σε ποια μορφή και σε ποιον απευθύνονται. Όλες οι συνομιλίες παραμένουν στο ιστορικό μας για την διαφύλαξη των δικαιωμάτων σας καθώς και της εταιρίας. Απαγορεύονται οποιουδήποτε είδους προσβλητικές, χυδαίες, ρατσιστικές εκφράσεις ή να χρησιμοποιείτε το chat για αποστολή oποιουδήποτε είδους παράνομο υλικό. Απαγορευεται να χρησιμοποιείτε username που περιέχουν υβριστικές εκφράσεις. Επίσης όλες οι IP διευθύνσεις καταγράφονται στο σύστημα μας. Στην περίπτωση όπου μπορεί να υπάρξει κακή συνεννόηση ή ύβρις αρμόδια ή οποιαδήποτε διαφωνία αρμόδια είναι τα δικαστήρια Αθηνών.

Πνευματική ιδιοκτησία

Όλο το περιεχόμενο της συγκεκριμένης ιστοσελίδας όπως, ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά, εικόνες, κείμενα, γραφικά, newsletter, αποτελούν περιεχόμενο πνευματικής ιδιοκτησίας και απαγορεύεται η οποιαδήποτε μορφής χρήση τους χωρίς έγγραφη άδεια του διαχειριστή της σελίδας.

Συνδέσμοι – Link

Ο διαχειριστής της σελίδας, παρότι καταβάλει κάθε προσπάθεια να προσφέρει υπεύθυνη ενημέρωση και πληροφορίες, δεν ελέγχει την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων σελίδων

τις οποίες προτείνει μέσω συνδέσμων – links ή διαφημιστικών banners. Για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη ή χρήση τους ,πρέπει να απευθύνεστε απευθείας στις συγκεκριμένες σελίδες.

Προγράμματα – εφαρμογές

Η εγκατάσταση ενός προγράμματος ή μιας εφαρμογής στον υπολογιστή σας, που γίνεται από εμάς, προϋποθέτει δική σας έγκριση και θεωρείται δεδομένο ότι έχετε ενημερωθεί για την σωστή χρήση τους. Σε καμία περίπτωση δεν ευθυνόμαστε για προβλήματα που θα προκύψουν από κακή χρήση.

Εγγύηση ανταλλακτικών

Χρησιμοποιούμε πάντα και αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά. Για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει από τη λειτουργία τους μόνη υπεύθυνη είναι η κατασκευάστρια εταιρία και στην οποία πρέπει να απευθύνεστε.

Αναλυτικά:
1. Οθόνες: Από 1 έως 2 χρόνια εγγύηση από την ημερομηνία αγοράς. Zero pixel policy σε όλες τις οθόνες μας. Αν στην οθόνη εμφανιστούν από 3 καμένα pixel και άνω, την αντικαθιστούμε χωρίς κόστος άμεσα. Οποιαδήποτε ζημιά από πέσιμο ή σπάσιμο της οθόνης δεν καλύπτεται από την εγγύηση.
2. Ανεμιστηράκια-cpu fan: 1 χρόνος εγγύηση. Η εγγύηση δεν ισχύει εάν έχουν σπάσει τα φτερά του ανεμιστήρα.
3. Πληκτρολόγιο: 1 χρόνος εγγύηση. Η εγγύηση δεν ισχύει εάν είναι τσακισμένη η καλωδιοταινία σύνδεσης καθώς επίσης η κακή χρήση του πληκτρολογίου ή πτώση υγρών.
4. Υποδοχής ρεύματος-dc jack: 1 χρόνος εγγύηση. Η εγγύηση δεν ισχύει εάν έχει καταστραφεί από βίαιη χρήση η υποδοχή του.
5. Inverter: 1 χρόνος εγγύηση. Η εγγύηση δεν ισχύει εάν έχει προκληθεί από κακή χρήση της οθόνης.
6. Μεντεσέδες-hinges: 1 χρόνος εγγύηση. Η εγγύηση δεν ισχύει εάν έχει πέσει κάτω το λάπτοπ ή χτύπημα της οθόνης από λάθος μεταφορά κ.λ.π.
Η εγγύηση ισχύει ΜΟΝΟ για ανταλλακτικά που έχουν αγοραστεί και τοποθετηθεί από εμάς. Χρησιμοποιούμε ΜΟΝΟ γνήσια ανταλλακτικά.
Η εγγύηση ΔΕΝ ισχύει όταν η βλάβη προέρχεται από χτύπημα, πτώση και γενικά κακή χρήση.
Η εγγύηση ΔΕΝ ισχύει όταν στη συσκευή έχει επέμβει μη εξουσιοδοτημένος τεχνικός.
Σε όλα μας τα ανταλλακτικά επάνω τοποθετείται το αυτοκόλλητο εγγύησης και γνησιότητας του ανταλλακτικού με επικυρωμένο τον μήνα και το έτος αντικατάστασής του. Στην περίπτωση όπου αυτό βρεθεί αλλοιωμένο ή γίνει προσπάθεια αποκόλλησης του τότε δεν ισχύει η εγγύηση.

Εγγύηση laptop – Σταθερού υπολογιστή

Οι νέοι σταθεροί υπολογιστές καλύπτονται με 3 χρόνια εγγύηση και οι μεταχειρισμένοι με 1 χρόνο, τα νέα laptop καλύπτονται από 1 έως 2 χρόνια εγγύηση ανάλογα πάντα με το μοντέλο του laptop και τα μεταχειρισμένα με 1 χρόνο εγγύηση.

Πότε δεν ισχύει η εγγύηση σταθερού υπολογιστή – laptop

1.Η εγγύση δεν ισχύει όταν έχει αποκολληθεί – φθαρεί το αυτοκόλλητο γνησιότητας που βρίσκεται στο πλαινό μέρος του κουτιού ή στο κάτω μέρος για τα laptop.
2.Όταν έχει γίνει προσπάθεια επισκευής του υπολογιστή-laptop από μη εξουσιοδοτημένο τεχνικό εκτός της PC Security.
3.Εάν έχει προκληθεί βλάβη στο υλικό μέρος του υπολογιστή από πτώση ή υπέρταση ρεύματος.
4. Δεν καλύπτεται στην περίπτωση όπου παρατηρούνται φθαρμένα ή σπασμένα μέρη.
5. Βλάβες που έχουν προκληθεί όπως η πτώση υγρών, καθώς και ο λανθασμένος τρόπος τερματισμού λειτουργικού.
6. Πρόβλημα στο λειτουργικό σύστημα Windows λόγο ιών. (virus-malware κ.λ.π.)

Μεταφορά συσκευών

Για συσκευές που στέλνουμε ή παραλαμβάνουμε από εταιρίες ταχυμεταφορών courier δε φέρουμε καμία ευθύνη για το διάστημα που η συσκευή δεν βρίσκονταν στην κατοχή μας. Για την εξασφάλιση των δικαιωμάτων σας ανατρέξτε στους όρους που διέπουν τις μεταφορές με courier.

Μη παραλαβή του αντικειμένου αποστολής

Κάθε συσκευή ή προσωπικό αντικείμενο που βρίσκεται εντός των εγκαταστάσεων της PC Security έχει προθεσμία παραμονής 30 ημερών. Μετά το πέρας των 30 ημερών οι συσκευές χρεώνονται με τέλη αποθήκευσης 3,50 € ημερησίως.

Οι ανωτέρω όροι χρήσης και προϋποθέσεις χρήσης καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλαγή ή αλλοίωσή τους διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της ευρωπαϊκής ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες.
Για κάθε διευκρίνηση σχετικά με τους παραπάνω όρους μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Κάθε διαφορά νομικής φύσης αρμόδια είναι τα δικαστήρια Αθηνών.