επισκευή desktop

Επισκευή Desktop

Αναλαμβάνουμε επισκευές όπως είναι η αλλαγή του σκληρού δίσκου, η κάρτα γραφικών, η επισκευή μητρικής και η αναβάθμιση του επεξεργαστή.
Επισκευή Laptop

Επισκευή Laptop

Το laptop χαρακτηρίζεται από την ευελιξία που του χαρίζει η φορητότητα τι συμβαίνει όμως όταν χαλάσει είμαστε εδώ για κάθε σας πρόβλημα.
επισκευή imac

Επισκευή iMac

Γνωρίζουμε πόσο απαραίτητος είναι ο υπολογιστής σας, στην PC Security αναλαμβάνουμε άμεσα την επισκευή του iMac σας το συντομότερο δυνατό.
επισκευή macbook

Επισκευή Macbook

Επισκευάζουμε οποιοδήποτε μοντέλο MacBook, ενώ προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες για την συσκευή σας με γνήσια ανταλλακτικά.
εγκατάσταση λειτουργικού

Εγκατάσταση λειτουργικού

Εγκαθιστούμε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα εσείς επιθυμείτε και φροντίζουμε για την ορθή λειτουργία του σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας.
ανάκτηση δεδομένων

Ανάκτηση δεδομένων

Παρατηρείται πως ο σκληρός δίσκος δεν αναγνωρίζεται από τον υπολογιστή και χρειάζεστε τα δεδομένα αναλαμβάνουμε την ανάκτηση των δεδομένων.
απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη | PC Security - Επισκευές Laptop - Desktop - iMac - Macbook

Απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη

Χρειάζεστε άμεση τεχνική υποστήριξη για τον υπολογιστή σας αναλαμβάνουμε την επισκευή του απομακρυσμένα με την χρήση κατάλληλων προγραμμάτων.
εγκατάσταση δικτύου

Εγκατάσταση δικτύου

Πραγματοποιούμαι την σύνδεση από 2 έως όσους υπολογιστές εσείς επιθυμείτε καθώς και την εγκατάσταση περιφερειακών συσκευών όπως εκτυπωτές κλπ.