αφαίρεση ιών desktop pcsecurity

Εξυπηρέτηση χώρο σας

Εγγύηση επισκευών

Πληρωμή με POS

Γνήσια ανταλλακτικά

Στην αφαίρεση ιών desktop ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σας έτσι ώστε να αφαιρέσουμε του ιούς που έχει μολυνθεί το λειτουργικό σας σύστημα. Χρησιμοποιούμε πάντα την πιο πρόσφατη έκδοση του προγράμματος αφαίρεση ιών έτσι ώστε να βεβαιώσουμε πως υπολογιστής θα είναι “καθαρός” όσον αφορά τους ιούς.

 

Τα δωρεάν antivirus δεν μας προσφέρουν πάντα την καλύτερη προστασία για τον υπολογιστή μας γι’αυτό καλό θα ήταν να έχουμε ένα επί πληρωμή antivirus στον υπολογιστή μας.

 

Υπάρχουν πολλοί λόγοι όπου ένας υπολογιστής μπορεί να μολυνθεί από ιό. Μερικές από αυτές τις περιπτώσεις είναι το κατέβασμα προγραμμάτων από ιστοσελίδες όπου δεν είναι ασφαλής όσον αφορά τα αρχεία που διακινούνται μέσα σε αυτή, η εγκατάσταση διαφημιστικών προγραμμάτων που υπάρχουν στο διαδίκτυο (Internet) όπου μαζί με την εγκατάσταση αυτών στο παρασκήνιο εγκαθίστανται και άλλα προγράμματα τα οποία δεν είναι εμφανή μιας και γίνονται εγκατάσταση κρυφά.

 

Η διαδικασία

Πριν προβούμε στην οποιαδήποτε εργασία όσον αφορά την κατάργηση ιών πραγματοποιούμε ένα πλήρες backup σε όλα τα σημαντικά αρχεία έτσι ώστε να βεβαιώσουμε πως μετά την αφαίρεση των ιών δεν θα έχετε χάσει τα αρχεία σας στην περίπτωση όπου και αυτά έχουν μολυνθεί από ιό.

Η εργασία αφαίρεση ιών desktop

Εφόσον έχει ολοκληρωθεί το backup των αρχείων σας στην συνέχεια εγκαθιστούμε στον υπολογιστή σας την πλήρη έκδοση του antivirus μετά την εγκατάσταση του πραγματοποιούμε την αναβάθμιση της βάσης δεδομένων για τους νέους ιούς. Όταν τελειώσει η αναβάθμιση “τρέχουμε” μια πλήρης σάρωση στον σκληρό σας δίσκο έτσι ώστε να δούμε πόσα κακόβουλα λογισμικά έχουν προσβάλει το σύστημα μας.

Ολοκλήρωση κατάργησης ιών

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία της αφαίρεσης ιών από τον υπολογιστή σας ενεργοποιούμε όλες τις δυνατότητες του και η ισχύς του είναι για ένα χρόνο, στην περίπτωση όπου επιθυμείτε να έχετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα το antivirus μας ενημερώνετε και στην συνέχεια επεκτείνουμε την άδεια χρήσης του για όσο εσείς επιθυμείτε.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν δεν προβείτε στην έγκαιρη κατάργηση ιών στον υπολογιστή σας τότε υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να μολυνθούν όλα σας τα αρχεία και σε μερικές περιπτώσεις να μην είναι ανακτήσιμα.