Εγκατάσταση λειτουργικού

Αυθημερόν εξυπηρέτηση στο χώρο σας.

Δυνατότητα πληρωμής με POS και στο χώρο σας.

Δίπλα σας με 1 τηλεφώνημα στα 213 0349 850 & 690 7391 594.

Εγκατάσταση λειτουργικού

Άμεσες επισκευές | Έλεγχος πριν την παράδοση | Εγγύηση επισκευών

Η εγκατάσταση λειτουργικού πραγματοποιείται άμεσα στο χώρο σας. Παρατηρείτε ότι το λειτουργικό σας δεν ανταποκρίνεται τόσο σε ταχύτητα όσο και σε λειτουργικότητα όπως πριν; Αυτό μπορεί να συμβαίνει για πολλούς λόγους όπως για παράδειγμα να έχετε κολλήσει κάποιον ιό (virus) ή μπορεί πλέον να χρειάζεστε την εγκατάσταση νέου σκληρού δίσκου λόγο λειτουργίας του πολλών ωρών.

 

Η εγκατάσταση λειτουργικού windows desktop γίνεται άμεσα στο χώρο σας. Πρώτα απ όλα χρειαζόμαστε ένα λειτουργικό σύστημα, το οποίο να επικοινωνεί ο υπολογιστής με τα υπόλοιπα προγράμματα. Τα πιο γνωστά λειτουργικά συστήματα στην αγορά είναι τα Windows, macOS και Linux. Ανάλογα με τη χρήση που κάνουμε στον υπολογιστή και τι είδους προγράμματα χρησιμοποιούμε, επιλέγουμε και το κατάλληλο λειτουργικό. Η εγκατάσταση λειτουργικού Windows desktop προϋποθέτει να έχετε τον αριθμό κλειδιού προιόντος.

Πρώτο βήμα: Γίνεται μια διάγνωση του υπολογιστή σας και στην συνέχεια ελέγχουμε όπου υπάρχει πρόβλημα.

Κύριο στάδιο: Γίνεται η εγκατάσταση του νέου σας λειτουργικού. Στην συνέχεια εγκαθιστούμε όλα τα απαραίτητα προγράμματα που χρειάζεται ένας υπολογιστής για την σωστή και ομαλή λειτουργία του.
Αυτό περιλαμβάνει τα προγράμματα οδήγησης του υπολογιστή σας (drivers) καθώς και τα προγράμματα όπως το Microsoft Office , Adobe Reader, Skype, VLC media player κ.ο.κ.

Τέλος προχωρούμε στην παραμετροποίηση του λειτουργικού σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Εμείς σας προσφέρουμε τη βοήθειά μας όσον αφορά την επιλογή του κατάλληλου λογισμικού. Η επιλογή γίνεται σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Επίσης, κάνουμε την εγκατάσταση λειτουργικού windows desktop, καθώς και τις ενημερώσεις. Αυτό που κερδίζετε εσείς είναι ένα απόλυτα λειτουργικό υπολογιστή, με όλα τα προγράμματα και τις εφαρμογές που σας χρειάζονται.

  • Εγκατάσταση προγραμμάτων
  • Ρύθμιση λειτουργικού
  • Εγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης
  • Ρύθμιση ασφάλειας λειτουργικού
  • Εγκατάσταση περιφερειακών συσκευών