Επισκευή Laptop

Επισκευή Laptop

Το laptop χαρακτηρίζεται από την ευελιξία που του χαρίζει η φορητότητα τι συμβαίνει όμως όταν χαλάσει είμαστε εδώ για κάθε σας πρόβλημα.
επισκευή desktop

Επισκευή Desktop

Αναλαμβάνουμε επισκευές όπως είναι η αλλαγή του σκληρού δίσκου, η κάρτα γραφικών, η επισκευή μητρικής και η αναβάθμιση του επεξεργαστή.
επισκευή imac

Επισκευή iMac

Γνωρίζουμε πόσο απαραίτητος είναι ο υπολογιστής σας, στην PC Security αναλαμβάνουμε άμεσα την επισκευή του iMac σας το συντομότερο δυνατό.
επισκευή macbook

Επισκευή MacBook

Επισκευάζουμε οποιοδήποτε μοντέλο MacBook, ενώ προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες για την συσκευή σας με γνήσια ανταλλακτικά.
επισκευή mac mini pcsecurity

Επισκευή Mac mini

Στην επισκευή Mac mini μπορούμε να αποκαταστήσουμε οποιαδήποτε δυσλειτουργία στο λειτουργικό, την αναβάθμιση δίσκου καθώς & οποιοδήποτε πρόβλημα με την μητρική.
συμβόλαια τεχνικής υποστήριξης pcsecurity

Συμβόλαια Τεχνικής Υποστήριξης για Εταιρείες

Στην PC Security θα βρείτε συμβόλαια τεχνικής υποστήριξης για κάθε είδους επιχείρηση τα οποία προσαρμόζονται στις ανάγκες σας.
ανάκτηση δεδομένων

Ανάκτηση δεδομένων

Εάν ο σκληρός δίσκος δεν αναγνωρίζεται από τον υπολογιστή σας και χρειάζεστε τα δεδομένα αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την ανάκτηση των δεδομένων.
εγκατάσταση λειτουργικού

Εγκατάσταση λειτουργικού

Εγκαθιστούμε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα εσείς επιθυμείτε και φροντίζουμε για την ορθή λειτουργία του σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας.
κατασκευή ιστοσελίδας pcsecurity

Κατασκευή Ιστοσελίδας / Web Development

Ασχολούμαστε επαγγελματικά με την κατασκευή ιστοσελίδων, την ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών & το Marketing τους, προσαρμοσμένα πάντα στις εξελίξεις της σύγχρονης τεχνολογίας.
απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη | PC Security - Επισκευές Laptop - Desktop - iMac - Macbook

Απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη

Χρειάζεστε άμεση τεχνική υποστήριξη για τον υπολογιστή σας αναλαμβάνουμε την επισκευή του απομακρυσμένα με την χρήση κατάλληλων προγραμμάτων.
εγκατάσταση δικτύου

Εγκατάσταση δικτύου

Πραγματοποιούμαι την σύνδεση από 2 έως όσους υπολογιστές εσείς επιθυμείτε καθώς και την εγκατάσταση περιφερειακών συσκευών όπως εκτυπωτές κλπ.