αντικατάσταση πληκτρολογίου macbook pcsecurity

Εξυπηρέτηση χώρο σας

Εγγύηση επισκευών

Πληρωμή με POS

Γνήσια ανταλλακτικά

Στην αντικατάσταση πληκτρολογίου Macbook φροντίζουμε να τοποθετούμε γνήσιο ανταλλακτικό έτσι ώστε ο πελάτης να έχει στην κατοχή του το γνήσιο πληκτρολόγιο με γραπτή εγγύηση. Το πληκτρολόγιο είναι το εξάρτημα του υπολογιστή που μα βοηθάει να γράφουμε και να εκτελούμε εντολές. Εκτός από το ποντίκι, το πληκτρολόγιο μπορεί να κάνει πολλές λειτουργίες και μπορεί να αντικαταστήσει το πρώτο. Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί με τη χρήση που κάνετε στο πληκτρολόγιο του Macbook, αν και οποιαδήποτε ζημιά και να προκληθεί είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε.

 

Η αντικατάσταση πληκτρολογίου Macbook γίνεται σε περιπτώσεις που δε λειτουργεί ο φωτισμός του. Εάν υπάρχει πρόβλημα με τον φωτισμό θα πρέπει να αντικατασταθεί άμεσα το πληκτρολόγιο με κάποιο άλλο καινούριο. Ακόμη, εάν σας πέσει νερό στο πληκτρολόγιο του Macbook και ορισμένα πλήκτρα υποστούν ζημιά τότε και σε αυτή την περίπτωση το πληκτρολόγιο θα πρέπει να αντικατασταθεί άμεσα.

Πως θα καταλάβετε ότι το πληκτρολόγιό σας έχει υποστεί ζημιά;

  • Δε λειτουργούν τα πλήκτρα
  • Δεν ανάβει ο φωτισμός
  • Δεν λαμβάνει καμία λειτουργία παρόλο που πατάτε τα πλήκτρα, στην οθόνη δεν εμφανίζεται τίποτα

 

Ποιοι οι λόγοι που το πληκτρολόγιο μπορεί να υποστεί ζημιά;

  • Υγρασία και πέσιμο νερού πάνω του
  • Από φυσική φθορά
  • Λάθος του κατασκευαστή

 

Μόλις αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με το πληκτρολόγιο του Macbook καλό θα είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας δώσουμε την κατάλληλη λύση. Η αντικατάσταση πληκτρολογίου Macbook είναι από τις ευκολότερες διαδικασίες και αντικαταστάσεις. Μπορεί να γίνει άμεσα και να έχετε ξανά το λειτουργικό σας φορητό υπολογιστή μαζί με όλα τα δεδομένα του.

Η ομάδα μας είναι εξειδικευμένη στα θέματα επίλυσης προβλημάτων σε συσκευές της Apple. Επιπλέον, επειδή φροντίζουμε ο πελάτης μας να είναι ευχαριστημένος με τη λύση που του προτείνουμε, κάνουμε έρευνα αγοράς για να βρούμε τα καλύτερα εξαρτήματα σε οικονομικές τιμές.

Έτσι λοιπόν, μετά από τη συνεννόηση με εσάς θα κάνουμε την αντικατάσταση πληκτρολογίου Macbook. Τέλος, εμείς σας προτείνουμε λύσεις και εσείς είστε εκείνοι που θα επιλέξετε την κατάλληλη για εσάς.