αντικατάσταση σκληρού δίσκου macbook pcsecurity

Εξυπηρέτηση χώρο σας

Εγγύηση επισκευών

Πληρωμή με POS

Γνήσια ανταλλακτικά

Η αλλαγή σκληρού δίσκου Macbook πραγματοποιείται με γνήσιο ανταλλακτικό καθώς επίσης συνοδεύεται με 1 χρόνο εγγύηση. Ο σκληρός δίσκος είναι από τα πιο σημαντικά μέρη ενός υπολογιστή είτε είναι φορητός είτε είναι σταθερός. Στο σκληρό δίσκο γίνεται η αποθήκευση όλων των δεδομένων που έχετε στον υπολογιστή σας. Οπότε όπως καταλαβαίνετε είναι σημαντικό να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να διαθέτει μνήμη και φυσικά να τον προσέχετε ώστε να μην υποστεί κάποια βλάβη. Επίσης, εάν θέλετε έναν σκληρό δίσκο πιο γρήγορο ή μεγαλύτερο έχετε τη δυνατότητα να του κάνετε αναβάθμιση.

 

Όπως αναφέραμε παραπάνω ο σκληρός δίσκος είναι η συσκευή εκείνη που αποθηκεύονται όλα τα αρχεία, τα δεδομένα αλλά και οι εφαρμογές του Macbook σας. Εάν εργάζεστε πολύ και ο φορητός υπολογιστής είναι μέρος της δουλειάς σας, με αποτέλεσμα να αποθηκεύετε καθημερινά μεγάλο όγκο δεδομένων, τότε θα πρέπει να τον κρατάτε σε άριστη λειτουργία. Σε περίπτωση βλάβης η αλλαγή σκληρού δίσκου Macbook είναι απαραίτητη.

Η αλλαγή σκληρού δίσκου Macbook δηλώνει ότι εσείς επιθυμείτε μεγαλύτερο όγκο δεδομένων μέσα σε αυτόν όπως για παράδειγμα βίντεο, παιχνίδια, ταινίες και μουσική. Ανάλογα με τη χρήση που κάνετε θέλετε και τον ανάλογο σκληρό δίσκο. Ακόμη, στο σκληρό σας δίσκο βρίσκεται και το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας. Όλα αυτά λοιπόν, επιβαρύνουν τον σκληρό δίσκο.

 

Πως θα καταλάβετε ότι ο σκληρός δίσκος αντιμετωπίζει πρόβλημα;

  • Καθυστέρηση στην εκτέλεση των λειτουργιών
  • Σφάλμα στην αποθήκευση
  • Ο σκληρός δίσκος είναι γεμάτος από δεδομένα
  • Δεν γίνεται επανεκκίνηση στο λειτουργικό σύστημα

Όλα τα παραπάνω είναι κάποια από τα προβλήματα που μπορεί να παρουσιάσει ένας σκληρός δίσκος στο πέρασμα των χρόνων. Εσείς όταν αντιληφθείτε το πρόβλημα πρέπει να απευθυνθείτε στην ομάδα μας για να σας βρει την κατάλληλη λύση. Το τεχνικό μας τμήμα διαθέτει τις γνώσεις για να σας βοηθήσει ώστε να έχετε ξανά έναν λειτουργικό σκληρό δίσκο χωρίς φυσικά να χρειαστεί να χάσετε τα αποθηκευμένα δεδομένα σας. Τέλος η αλλαγή σκληρού δίσκου Macbook καλό θα είναι να γίνεται μετά από κάποια χρόνια χρήσης του υπολογιστή.