ανάκτηση δεδομένων imac pcsecurity

Εξυπηρέτηση χώρο σας

Εγγύηση επισκευών

Πληρωμή με POS

Γνήσια ανταλλακτικά

Η ανάκτηση δεδομένων iMac αποτελεί μια από τις σημαντικότερες υπηρεσίες που προσφέρει η έμπειρη ομάδα του PC Security. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που λόγω μιας απρόσμενης βλάβης στον σκληρό δίσκο του iMac, οι χρήστες έχασαν όλα τα σημαντικά τους αρχεία. Αν λοιπόν είστε και εσείς μία από αυτές τις περιπτώσεις, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, οι βλάβες που παρουσιάζουν οι σκληροί δίσκοι αφήνουν ανέπαφα τα δεδομένα σας, εμποδίζοντας απλώς την πρόσβαση σε αυτά.

Τι διαδικασία γίνεται στην ανάκτηση δεδομένων iMac;

Αν διαπιστώσετε οποιαδήποτε βλάβη στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας. Καθοριστικής σημασίας είναι να μην προσπαθήσετε να προβείτε σε οποιαδήποτε αλλαγή του συστήματός σας ή να προσπαθήσετε να ανακτήσετε τα δεδομένα μόνοι σας. Η ανάκτηση δεδομένων iMac όπως και σε όλους τους υπολογιστές, αποτελεί μια αρκετά δύσκολη και πολύπλοκη διαδικασία. Αν δεν την αναλάβει κάποιος ειδικός και εξειδικευμένος τεχνικός υπολογιστών, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για απώλεια των δεδομένων σας.

Η εταιρεία PC Security διαθέτει τους πλέον κατάλληλους τεχνικούς και τεχνικό εξοπλισμό, προκειμένου να διασώσει τα αρχεία σας με τεράστιο ποσοστό επιτυχίας. Το εξειδικευμένο τεχνικό μας τμήμα θα αναλάβει την αποσυναρμολόγηση του υπολογιστή σας. Εν συνεχεία την εξαγωγή του σκληρού δίσκου και την ανάκτηση των δεδομένων σας σε έτερο αποθηκευτικό μέσο. Εάν επιθυμείτε μπορείτε να επιλέξετε συνδυαστικά και την αντικατάσταση ή επισκευή του σκληρού σας δίσκου εάν είναι εφικτό.

Πότε απαιτείται ανάκτηση δεδομένων σε έναν iMac;

Η ανάκτηση δεδομένων iMac είναι απαραίτητη όταν έρχεστε αντιμέτωποι με μία βλάβη στο σκληρό δίσκο. Αν διαπιστώσετε οποιαδήποτε από τις παρακάτω ενδείξεις, καλό θα ήταν να απευθυνθείτε στην ομάδα μας:

  • Υπάρχει πρόσβαση στο λειτουργικό σύστημα αλλά δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε – αντιγράψετε τα αρχεία σας.
  • Ο σκληρός σας δίσκος έχει υποστεί ολική καταστροφή και δεν λειτουργεί ο υπολογιστής σας.
  • Εκ παραδρομής διαγράψατε κάποια από τα αρχεία σας.
  • Κάνατε Format