αναβάθμιση desktop pcsecurity

Εξυπηρέτηση χώρο σας

Εγγύηση επισκευών

Πληρωμή με POS

Γνήσια ανταλλακτικά

Οι σταθεροί υπολογιστές είναι γνωστό πως μπορούν να διαρκέσουν περισσότερο σε σχέση με άλλους τύπους υπολογιστών. Παρ’ όλα αυτά δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να τύχει να αντιμετωπίσουν προβλήματα. Κάποια από αυτά μπορεί να είναι η αργή ταχύτητα, η ανικανοποίητη ποιότητα των γραφικών, η αργή εκκίνηση των προγραμμάτων του κτλ. Σε αυτές τις περιπτώσεις καλό θα ήταν να κάνετε αναβάθμιση σταθερού υπολογιστή στα τμήματα του υπολογιστή που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα. Δηλαδή, αλλάζουν τα τμήματα που δεν λειτουργούν σωστά ενώ τα υπόλοιπα παραμένουν μέχρι όταν χρειαστεί να αναβαθμιστούν. Η αναβάθμιση σταθερού υπολογιστή μας εξοικονομεί αρκετά χρήματα.

 

Τα κυριότερα μέρη όπου μπορούμε να προβούμε στην αναβάθμιση σταθερού υπολογιστή.

 

ΜΗΤΡΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ

Η μητρική πλακέτα αποτελεί το σημαντικότερο τμήμα του υπολογιστή. Υπόκειται αλλαγή μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις. Η πρώτη είναι εάν έχει καεί και η δεύτερη είναι αν θέλετε να την αλλάξετε με μια νέας γενιάς. Εάν ο πελάτης θέλει να αλλάξει τη μητρική πλακέτα αλλά τα υπόλοιπα μέρη του υπολογιστή είναι σε καλή κατάσταση τότε είναι μια σωστή επιλογή. Εάν όμως τα υπόλοιπα συστήματα δεν είναι σε καλή κατάσταση τότε θα πρέπει να σκεφτεί να αγοράσει έναν καινούριο υπολογιστή. Αυτό, επειδή το κόστος του να αγοράσετε υπολογιστή και να αλλάξετε τα περισσότερα από τα μέρη του, είναι σχεδόν το ίδιο. Επίσης, θα πρέπει να ξέρετε ότι με την αντικατάσταση της μητρικής, ο υπολογιστής θέλει πάλι εγκατάσταση στο λειτουργικό.

ΚΟΥΤΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

Το κουτί του σταθερού υπολογιστή αλλάζει μόνο εάν οι θύρες USB και ήχου έχουν χαλάσει. Επίσης, εάν το κουτί που είχατε αγοράσει είναι μικρό και δε χωράει τους δίσκους σας τότε σας συμβουλεύουμε να το αλλάξετε. Σε περίπτωση που το κουμπί ενεργοποίησης έχει πρόβλημα τότε καλό θα ήταν να το αντικαταστήσετε. Καλό θα είναι να γνωρίζετε ότι η συναρμολόγηση του κουτιού στον υπολογιστή δεν είναι εύκολη υπόθεση. Γι’ αυτό εμπιστευθείτε τους ειδικούς μας για να σας προσφέρουν με τον πιο ασφαλή και σύντομο τρόπο την αλλαγή στο κουτί.

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ

Το τροφοδοτικό πρέπει να είναι αξιόπιστο, να μην κάνει θόρυβο και να έχει διαθέσιμο χώρο για κάποια μελλοντική προσθήκη. Σε περίπτωση που έχετε μια διακοπή ρεύματος, το τροφοδοτικό σας προστατεύει από το να μη χάσετε δεδομένα τα οποία δεν έχετε αποθηκεύσει μέχρι να κάψει κάποιο μέρος του σταθερού σας υπολογιστή. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι το τροφοδοτικό να μην υπερθερμαίνεται γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να καεί.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ

Ο επεξεργαστής είναι το σημαντικότερο μέρος του υπολογιστικού συστήματος. Η ταχύτητά του είναι από τα χαρακτηριστικά εκείνα που μας βοηθάνε στις εργασίες μας. Ένας επεξεργαστής συμπεριλαμβάνει την εσωτερική, την κρυφή και τη μνήμη cache. Αν διαθέτετε επεξεργαστή 1,8 ή 2,2 GHz και θέλετε να βάλετε έναν μεγαλύτερο τότε προφανώς θα δείτε μεγαλύτερη βελτίωση στη ταχύτητα. Αυτό θα το αποφασίσετε με τους ειδικούς μας. Σύμφωνα με τις προτεραιότητές που έχετε, θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε την καταλληλότερη λύση για εσάς.

ΜΝΗΜΗ RAM

Άλλο ένα σημαντικό μέρος του υπολογιστή μας είναι η μνήμη τυχαίας προσπέλασης ή αλλιώς RAM. Το πιο κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλα τα υπολογιστικά συστήματα είναι η αργή ταχύτητα όταν τους δίνεται η εντολή να εκτελέσουν μια εργασία. Είναι ένα πρόβλημα που λύνεται εύκολα με την πρόσθεση περισσότερων GB στο σύστημα.

H λύση σε όλα τα παραπάνω προβλήματα του υπολογιστή σας είμαστε εμείς. Θα πρέπει πρώτα να κάνουμε τη διάγνωση. Δεύτερον, θα καταγράψουμε τις απαιτήσεις που έχετε. Στη συνέχεια θα προχωρήσουμε στην προμήθεια των απαραίτητων υλικών. Ενώ το επόμενο βήμα θα είναι να τα εγκαταστήσουμε στο σταθερό υπολογιστή σας. Έτσι λοιπόν, θα έχετε στη διάθεσή σας ένα σύγχρονο υπολογιστή χωρίς να χρειαστεί να πάρετε καινούριο. Στην αναβάθμιση σταθερού υπολογιστή χρησιμοποιύμε πάντα επώνυμα υλικά έτσι ώστε να διασφαλίσουμε την άψογη λειτουργία του υπολογιστή σας.