αναβάθμιση imac pcsecurity

Εξυπηρέτηση χώρο σας

Εγγύηση επισκευών

Πληρωμή με POS

Γνήσια ανταλλακτικά

Με την υπηρεσία αναβάθμιση iMac αναβαθμίζετε τον υπολογιστή σας με λίγα χρήματα καθώς επίσης έχετε έναν ανεωμένο υπολογιστή στα χέρια σας. Αν για κάποιο λόγο το iMac σας παρουσιάσει προβλήματα και δε ξέρετε τι ακριβώς φταίει, μην απελπίζεστε καθώς υπάρχουν αρκετές λύσεις πλέον για να μην κάνετε μια νέα αγορά υπολογιστή. Η νέα αγορά υπολογιστή γίνεται όταν υπάρχουν πολλά προβλήματα στο σύστημα και το κόστος λύσης τους είναι μεγαλύτερο από την αγορά ενός νέου.

 

Γι’ αυτό λοιπόν, οι λύσεις που θα σας προτείνουμε  για την αναβάθμιση του iMac θα σας εξοικονομήσουν χρήματα και το iMac σας θα λειτουργεί πάλι σαν καινούριο.

 

Πως μπορεί να γίνει η αναβάθμιση iMac;

  • Μπορείτε να αναβαθμίσετε τη μνήμη του τοποθετώντας τη μέγιστη χωρητικότητα που μπορεί να δεχθεί. Η προσθήκη της μνήμης RAM είναι από τις πιο αποδοτικές αναβαθμίσεις που μπορείτε να κάνετε στον υπολογιστή iMac. Επίσης, το κόστος δεν είναι υψηλό και τα αποτελέσματα είναι ευδιάκριτα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
  • Μπορείτε να αντικαταστήσετε το σκληρό δίσκο με κάποιον μεγαλύτερο και πιο γρήγορο. Εδώ υπάρχει η επιλογή να αντικατασταθεί με έναν εσωτερικό σκληρό δίσκο πιο σύγχρονο όπως έναν υβριδικό (ένα τμήμα SSD και το υπόλοιπο HDD) και πλήρως SSD.
  • Ακόμη, μπορείτε να αντικαταστήσετε το DVD superdrive με ένα ταχύτερο και νεότερο. Εάν το Super Drive DVD δε σας καλύπτει ή έχει αρχίσει να δυσλειτουργεί υπάρχει πάντα η δυνατότητα να το αντικαταστήσετε με ένα Blue Ray Recorder
  • Εάν αντιμετωπίζετε άλλα προβλήματα μπορεί να γίνει και αλλαγή στη μητρική πλακέτα.

Ποια είναι τα οφέλη της αναβάθμισης iMac;

  • Ελεύθερος χρόνος για τα δεδομένα
  • Μεγάλη αποδοτικότητα του iMac
  • Καλύτερη απόδοση στις εφαρμογές

Οι επιλογές για αναβάθμιση iMac  είναι πολλές όπως μπορείτε να καταλάβετε κι εσείς σύμφωνα με τα παραπάνω. Σε συνεννόηση με την εξειδικευμένη τεχνική ομάδα μας μπορείτε να βρείτε μια λύση που να σας ικανοποιεί και να μη χρειαστεί να πληρώσετε πολλά χρήματα για την αναβάθμιση του υπολογιστή σας. Εμείς είμαστε δίπλα στον πελάτη μας και θέλουμε να βρίσκουμε τις καλύτερες λύσεις για εσάς.