αναβάθμιση μνήμης ram desktop pcsecurity

Εξυπηρέτηση χώρο σας

Εγγύηση επισκευών

Πληρωμή με POS

Γνήσια ανταλλακτικά

Η αναβάθμιση μνήμης Ram desktop γίνεται άμεσα στο χώρο σας. Σε περίπτωση που ο υπολογιστής σας αργεί πολύ ν’ ανοίξει τα προγράμματα ή να πλοηγηθεί στο διαδίκτυο, τότε πολύ πιθανό να χρειάζεται μνήμη. Η αναβάθμιση μνήμης ram desktop γίνεται με επώνυμο ανταλλακτικό.

Είναι συχνό φαινόμενο ο υπολογιστής να χρειάζεται πόρους για να αποδώσει. Αν και οι απαιτήσεις των εφαρμογών μας δεν είναι υπερβολικές, όταν τις χρησιμοποιούμε παράλληλα το σύστημα μπλοκάρει. Η προσθήκη μιας μνήμης RAM είναι από τις πιο εύκολες και οικονομικές λύσεις.

Για όσους χρησιμοποιείτε τα Windows 7 & 8, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υποστηρίζουν 2GB RAM και πάνω ώστε να λειτουργούν ομαλά. Παρ’ όλα αυτά εάν ανοίξετε πολλά παράθυρα μαζί ή χρησιμοποιείτε πολλές εφαρμογές, ίσως κολλήσει το pc σας. Για να είστε σίγουροι λοιπόν, καλύτερα να επιλέξετε 4 ή 8 GB RAM. Για εσάς που ασχολείστε επαγγελματικά με μουσική, βίντεο ή εικόνα, για περισσότερη ευκολία καλύτερο θα είναι να επιλέξετε 16 ή 32 GB RAM.

 

Η εισαγωγή της μνήμης RAM στη μητρική είναι εύκολη διαδικασία, αν η δεύτερη έχει ελεύθερες θύρες. Από εκεί και ύστερα, η δυσκολία υπάρχει ανάλογα με την μνήμη RAM που υποστηρίζει ο υπολογιστής σας.

Τα συμπτώματα του υπολογιστή σας, που δείχνουν ότι η μνήμη RAM θέλει αλλαγή, είναι τα εξής:

  • Ο υπολογιστής αργεί όταν ανοίγετε πολλά προγράμματα
  • Ο υπολογιστής κολλάει σε διάφορες εργασίες
  • Συχνά γίνεται μπλε η οθόνη του υπολογιστή
  • Πρόβλημα πριν ο υπολογιστής σας ανοίξει τα Windows
  • Τα Windows δείχνουν να χρησιμοποιούν περισσότερη μνήμη από την επιτρεπτή.

 

Όταν ο υπολογιστής σας εμφανίζει κάποια προβλήματα καλό θα είναι να τον ελέγχετε. Αυτό γίνεται με το να αρχίσετε να αποκλείετε διάφορα μέρη του. Όταν μετά την απόκλιση καταλάβετε ότι η μνήμη RAM ευθύνεται για τα παραπάνω προβλήματα, μπορείτε να το ελέγξετε περισσότερο.

Στα Windows ο έλεγχος γίνεται με τη βοήθεια του εργαλείου Memory Diagnostics Tool. Πατώντας τα πλήκτρα Windows + R μπορείτε γρήγορα να κάνετε τον έλεγχο. Με το τρόπο αυτό ξεκινάει αυτόματα ο έλεγχος της μνήμης. Η διαδικασία αυτή μπορεί να διαρκέσει κάποια λεπτά ή και περισσότερο. Αυτό εξαρτάται από τον επεξεργαστή του υπολογιστή. Μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου τα Windows θα ενεργοποιηθούν αυτόματα και θα εμφανιστεί ένα παράθυρο με ειδοποίηση.

 

Οι περιπτώσεις είναι δύο. Η πρώτη θα εμφανίσει το πρόβλημα που εντοπίστηκε στη μνήμη. Ενώ στη δεύτερη εάν δεν έχει βρεθεί κάποιο πρόβλημα τότε δε θα εμφανίσει τίποτα.Εφόσον διαπιστώσετε ότι υπάρχει πρόβλημα στη μνήμη σας καλό θα ήταν να απευθυνθείτε σε εμάς. Με την εμπειρία και τη ταχύτητά μας, θα έχετε σύντομα τον υπολογιστή σας και χωρίς κάποια απώλεια.

Οι λύσεις που προτείνουμε σε μια τέτοια περίπτωση είναι:

  • Η αναβάθμιση μνήμης ram desktop
  • Η μνήμη που θα χρειαστείτε εξαρτάται από τη χρήση που κάνετε
  • Το κόστος είναι μικρό και το αποτέλεσμα φαίνεται άμεσα