αντικατάσταση μητρικής desktop pcsecurity

Εξυπηρέτηση χώρο σας

Εγγύηση επισκευών

Πληρωμή με POS

Γνήσια ανταλλακτικά

Η αντικατάσταση μητρικής desktop πραγματοποιείτε άμεσα στο χώρο σας. Αν και η αλλαγή της μητρικής πλακέτας του υπολογιστή, θεωρείται σπάνιο φαινόμενο, δεν παύει να είναι σημαντικό πρόβλημα όταν παρουσιαστεί. Ένα σπάνιο επίσης, φαινόμενο είναι να χρειαστεί να αλλαχθεί η μητρική, χωρίς να έχει εμφανίσει κάποιο πρόβλημα ο επεξεργαστής σας. Δηλαδή, είναι δύο μέρη του υπολογιστή που λειτουργούν ομαδικά. Η αναβάθμιση στη μητρική κάρτα μπορεί να σας δώσει πολλές νέες δυνατότητες.

Αρχικά, οικονομικές μητρικές είναι οι socket όπου είναι οι δημοφιλέστερες στην αγορά αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να τις βρείτε στην αγορά από 300 ευρώ μέχρι 1000 και ευρώ. Το κόστος είναι ανάλογο της  χρησιμότητάς τους. Εάν επιλέξετε μια τέτοια μητρική θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα να είναι συμβατή με τον επεξεργαστή σας. Για τις AMD πλακέτες τα πράγματα είναι πιο απλά και εύκολα. Έχουν συμβατότητα με τους περισσότερους επεξεργαστές.

Πώς καταλαβαίνετε ότι η μητρική σας θέλει αλλαγή;

Υπάρχουν κάποια συμπτώματα που σας δείχνουν ότι η μητρική σας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα. Αυτά είναι τα εξής:

  • Καθυστερεί ο υπολογιστής να ανοίξει
  • Η οθόνη είναι μαύρη (δεν ανοίγει δηλαδή)
  • Το λειτουργικό σύστημα κολλάει
  • Η λειτουργία του υπολογιστή καθυστερεί αρκετά
  • Η κάρτα γραφικών δε λειτουργεί σωστά
  • Οι θύρες USB εμφανίζουν πρόβλημα

 

Για να φτάσει η μητρική σας να θέλει αλλαγή και να συμβαίνουν τα παραπάνω στον υπολογιστή σας, έχουν γίνει κάποια επαναλαμβανόμενα λάθη. Αυτά είναι που ευθύνονται για τα προβλήματα που εμφανίζει η πλακέτα. Το πρώτο είναι η συχνή αλλαγή στη τάση του ρεύματος. Το δεύτερο είναι κάποιο πρόβλημα στο σύστημα ψύξης του υπολογιστή. Τρίτο και σημαντικό είναι η σκόνη που συγκεντρώνεται στο εσωτερικό του υπολογιστή. Τέταρτο και τελευταίο είναι η απότομη διακοπή λειτουργίας του υπολογιστή.

 

Εάν προσέξετε τα παραπάνω αίτια καταστροφής της μητρικής πλακέτας, είναι σίγουρο ότι θα αντέξει για πολλά χρόνια χωρίς να εμφανίσει σημαντικά προβλήματα.

Η λύση μας είναι να κάνουμε διάγνωση στον υπολογιστή σας και να επιβεβαιώσουμε ότι όντως υπάρχει πρόβλημα. Κάνουμε προσπάθεια να επιλύσουμε το πρόβλημα αλλά εάν είναι σοβαρό τότε θα πρέπει να γίνει η αντικατάσταση μητρικής desktop με μια καινούρια. Ανάλογα με τις απαιτήσεις σας βρίσκουμε την κατάλληλη πλακέτα για τον υπολογιστή και για τις ανάγκες σας.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν υπάρχει πρόβλημα στη μητρική πλακέτα για καιρό και δεν αντιμετωπίζεται άμεσα, τότε ίσως προκληθούν ανεπανόρθωτες ζημιές και στα υπόλοιπα μέρη του υπολογιστή σας. Εμπιστευθείτε την ομάδα μας για τα προβλήματα του υπολογιστή. Η βοήθειά μας είναι άμεση και πάντα με βάση τις ανάγκες του πελάτη.