αντικατάσταση οθόνης imac pcsecurity

Εξυπηρέτηση χώρο σας

Εγγύηση επισκευών

Πληρωμή με POS

Γνήσια ανταλλακτικά

Η αντικατάσταση οθόνης iMac πραγματοποιείται με γνήσιο ανταλλακτικό καθώς παρέχεται γραπτή εγγύηση υλικού αντικατάστασης. Οι υπολογιστές iMac θεωρούνται μοναδικοί όσον αφορά την κατασκευή τους και χρήζουν ιδιαίτερης μεταχείρισης σε περίπτωση βλάβης. Η μεγάλη οθόνη είναι εξαιρετικά χρήσιμη, οποιαδήποτε κι αν είναι η χρήση του υπολογιστή σας. Γι’ αυτό όταν προκύψει ένα οποιοδήποτε πρόβλημα θα πρέπει να απευθυνθείτε στην εξειδικευμένη ομάδα μας, η οποία διαθέτει τις απαραίτητες γνώσεις τόσο για την κατανόηση  του προβλήματος  της οθόνης του υπολογιστή σας  αλλά και για να κάνουν αντικατάσταση στην οθόνη iMac.

Πως θα καταλάβετε τη βλάβη στην οθόνη του iMac σας;

  • Μη απόκριση της οθόνης ή αργή απόκριση σε αλλαγές της εμφάνισης
  • Πρόβλημα στα χρώματα της οθόνης
  • Έλλειψη ευκρίνειας της οθόνης
  • Σημάδια ραγίσματος ή σπασίματος στην οθόνη
  • Καμένα pixel που φαίνονται ως μαύρες κηλίδες στην οθόνη

Όλες οι παραπάνω βλάβες μπορούν να παρουσιαστούν μετά από χτύπημα στην οθόνη από πέσιμο. Επίσης, θα μπορούσε να παρουσιαστεί πρόβλημα λόγω κατασκευαστικού λάθους ή από φυσική φθορά. Η λύση όλων όσων αναφέρθηκαν είναι η αντικατάσταση οθόνης του iMac. Με την αντικατάσταση της οθόνης iMac πετυχαίνουμε αφενός τη λύση του προβλήματος αλλά ελέγχουμε για οικονομικές λύσεις που θα είναι υπέρ του πελάτη μας.

Ποια είναι η διαδικασία αντικατάστασης της οθόνης iMac;

Για να αντικατασταθεί η οθόνη του iMac θα πρέπει αρχικά να βρούμε το πρόβλημα, να κοστολογήσουμε την κατάσταση και να σας ενημερώσουμε συνολικά για την όλη διαδικασία. Οι τεχνικοί μας ελέγχουν το πρόβλημα και βρίσκουν την καλύτερη και πιο οικονομική λύση για εσάς. Σε αυτό συμβάλλουν δύο παράγοντες. Ο πρώτος αφορά το μέγεθος της οθόνης και ο δεύτερος το τύπο της (LCD, LED).