αντικατάσταση οθόνης macbook pcsecurity

Εξυπηρέτηση χώρο σας

Εγγύηση επισκευών

Πληρωμή με POS

Γνήσια ανταλλακτικά

Το Macbook διαθέτει μια αρκετά καλή οθόνη, με τέλεια ανάλυση χρωμάτων με την ικανότητα να μεταφέρει την άριστη ποιότητα βίντεο και εικόνας στο χρήστη. Όταν έχετε αυτό σαν δεδομένο και ξαφνικά διαπιστώσετε ότι η οθόνη δείχνει να έχει μείωση της ποιότητάς της, προφανώς κάποιο πρόβλημα υπάρχει. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για αντικατάσταση οθόνης MacBook.

 

Πως θα καταλάβετε ότι χρειάζεται άμεση αντικατάσταση οθόνης MacBook;

Η βλάβη στην οθόνη του MacBook έχει τις ίδιες ενδείξεις με τις υπόλοιπες οθόνες των σταθερών υπολογιστών και των laptop.

  • Η οθόνη δεν ενεργοποιείται
  • Σπάσιμο ή ράγισμα οθόνης
  • Καμένα pixel ή μαύρες κουκίδες στην οθόνη του MacBook
  • Μειωμένη απόδοση των χρωμάτων

Αυτές είναι κάποιες από τις ενδείξεις μιας προβληματικής οθόνης, βέβαια ο καθένας γνωρίζει τη χρήση που κάνει στο MacBook του γι αυτό κι εσείς είστε σε θέση να καταλάβετε πότε αντιμετωπίζει πρόβλημα η οθόνη του MacBook.

 

Κάθε βλάβη έχει και τις αιτίες της, ας δούμε ποιες είναι οι πιο συνηθισμένες:

  • Υγρό πάνω στην οθόνη
  • Χτύπημα της οθόνης ή πέσιμο από μεταφορά χωρίς την προστατευτική θήκη
  • Πτώση στο έδαφος

 

Πως θα γίνει η αντικατάσταση οθόνης MacBook;

Τα βήματα που ακολουθούμε σε περίπτωση βλάβης της οθόνης MacBook είναι απλά και η ανταπόκρισή μας είναι άμεση. Αρχικά, παραλαμβάνουμε το MacBook και το ελέγχουμε κατευθείαν. Στη συνέχεια, εκτιμούμε την κατάσταση και από οικονομικής άποψης και σας ενημερώνουμε για το κόστος αλλά και το χρόνο και τα ανταλλακτικά που θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε.

Εσείς επιλέγετε την κατάλληλη λύση  και προχωρούμε στις αλλαγές. Έτσι λοιπόν, αφαιρούμε την χαλασμένη οθόνη και την αντικαθιστούμε με μια καινούρια που έχουμε επιλέξει. Η καινούρια οθόνη θα έχει καλύτερη απόδοση και υψηλότερη ποιότητα. Αφού έχουμε κάνει τις αλλαγές ελέγχουμε όλα τα μέρη για να σιγουρευτούμε ότι όλα είναι στη σωστή θέση.

Η επιβεβαίωση και ο έλεγχος είναι σημαντικά για να δούμε εάν η καινούρια οθόνη λειτουργεί σωστά. Η αντικατάσταση οθόνης MacBook  είναι μια διαδικασία που απαιτεί σωστή δουλειά για την σύνδεση όλων των εξαρτημάτων.