αντικατάσταση ανεμιστήρα macbook pcsecurity

Εξυπηρέτηση χώρο σας

Εγγύηση επισκευών

Πληρωμή με POS

Γνήσια ανταλλακτικά

Η αντικατάσταση συστήματος ψύξης Macbook πρέπει να επιλυθεί άμεσα έτσι ώστε να αποφευχθεί η υπερθέρμανση του Macbook. Όλοι οι φορητοί υπολογιστές νέας γενιάς όπως τα Macbook λόγω του μεγέθους τους αλλά και των κυκλωμάτων που διαθέτουν στο εσωτερικό τους, είναι πιο ευαίσθητοι στην υπερθέρμανση. Η αύξηση της θερμοκρασίας είναι συχνό φαινόμενο και γι αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όσον αφορά τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του.

 

Αυτό το ρόλο παίζει το σύστημα ψύξης ενός υπολογιστή. Μέσα στο Macbook υπάρχει μια ψύκτρα με ένα ή δύο ανεμιστηράκια που βοηθούν στη σωστή λειτουργία του συστήματος και ψύχουν τον επεξεργαστή αλλά και την κάρτα γραφικών. Εάν υπάρξει πρόβλημα σε αυτό τότε η αντικατάσταση συστήματος ψύξης Macbook θα είναι απαραίτητη.

Πώς θα καταλάβετε ότι το σύστημα ψύξης αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και απαιτείται αντικατάσταση συστήματος ψύξης Macbook;

  • Ο ανεμιστήρας δεν ακούγεται καθόλου ή υπολειτουργεί, με αποτέλεσμα να μην αποβάλλεται ο αέρας που υπάρχει στο εσωτερικό του.
  • Ο ανεμιστήρας ακούγεται υπερβολικά και δεν μπορεί να βοηθήσει στο να αποβληθεί η υψηλή θερμοκρασία που έχει δημιουργηθεί
  • Το Macbook απενεργοποιείται από την υπερθέρμανση ή ξαφνικά κολλάει χωρίς λόγο
  • Το εξωτερικό περίβλημα του Macbook είναι αρκετά ζεστό απ ότι έχετε συνηθίσει

 

Ποιοι είναι οι τρόποι για να αποφύγετε την υπερθέρμανση στον φορητό υπολογιστή σας;

Εφόσον έχετε διαπιστώσει ότι ισχύουν τα παραπάνω και όντως αντιμετωπίζει πρόβλημα ο φορητός υπολογιστής με την θερμοκρασία του, θα πρέπει να κοιτάξετε το σύστημα ψύξης. Ο χρόνος και η παλαιότητα είναι δύο σημαντικές αιτίες που μπορεί να δημιουργήσουν  βλάβη στο σύστημα ψύξης του φορητού υπολογιστή σας. Η αντικατάσταση συστήματος ψύξης Macbook ενδείκνυται όταν ο χρήστης δε γνωρίζει από  υπολογιστικά συστήματα τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας. Εμείς είμαστε έτοιμοι ώστε να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας.

Αρχικά, θα εξετάσουμε το Macbook σας, θα καταγράψουμε το πρόβλημα και στη συνέχεια θα βρούμε τις πιθανές λύσεις του. Στη συνέχεια, θα σας ενημερώσουμε για όλα τα βήματα που ακολουθήσαμε και για τις επιλογές που έχετε. Η οικονομική λύση είναι πάντα στο πλάνο μας καθώς θέλουμε ο πελάτης να είναι ευχαριστημένος και να μπορεί να κάνει την αλλαγή στα μέρη του υπολογιστή του χωρίς να μπαίνει εμπόδιο το οικονομικό κομμάτι. Τέλος, η αντικατάσταση συστήματος ψύξης Macbook είναι από τις αλλαγές που γίνονται σε έναν υπολογιστή άμεσα.