αντικατάσταση σκληρού δίσκου imac pcsecurity

Εξυπηρέτηση χώρο σας

Εγγύηση επισκευών

Πληρωμή με POS

Γνήσια ανταλλακτικά

Εάν νιώθετε ότι θέλετε κι άλλο χώρο στο σκληρό δίσκο του iMac σας, είτε επειδή σας αρέσει να παίζετε παιχνίδια, να αποθηκεύετε ταινίες ή ακόμη και να έχετε πολλά μουσικά κομμάτια στον υπολογιστή σας, θα πρέπει να κάνετε αντικατάσταση σκληρού δίσκου iMac.

 

Ο σκληρός δίσκος του iMac μπορεί να αντιμετωπίσει κάποια βλάβη και υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά που το κάνουν εμφανές έτσι ώστε να μπορέσετε να καταλάβετε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

  • Ο σκληρός δίσκος μπορεί να αργεί να εκτελέσει τις ενέργειες
  • Πρόβλημα στο άνοιγμα αρχείων ή δεν σας αφήνει να έχετε πρόσβαση
  • Η αντιγραφή αρχείων καθυστερεί υπερβολικά
  • Δε σας φτάνει η χωρητικότητα
  • Ο σκληρός δίσκος κάνει θόρυβο
  • Επιθυμείτε μεγαλύτερη ταχύτητα με δίσκο SSD

Στην περίπτωση που αντιληφθείτε κάποιο πρόβλημα θα πρέπει να επικοινωνήσετε οπωσδήποτε με το τεχνικό τμήμα μας για να μπορέσει να κατανοήσει την αιτία του προβλήματος και να σας δώσει την κατάλληλη λύση.

Εάν αντιμετωπίζει πρόβλημα ο σκληρός δίσκος μπορεί να έχετε και απώλεια δεδομένων. Γι αυτό το λόγο η γνώμη του ειδικού μας είναι σημαντική.

Εάν επιθυμείτε την αναβάθμιση του σκληρού δίσκου είτε για το λόγο ότι δε σας φτάνει η χωρητικότητα είτε γιατί θέλετε περισσότερη ταχύτητα ίδια με έναν δίσκο SSD, υπάρχουν πολλές επιλογές και στις τιμές. Για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας ώστε να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε τη σωστή επιλογή για το iMac σας.

Η αντικατάσταση σκληρού δίσκου iMac γίνεται άμεσα καθώς στην αγορά υπάρχουν καινούριας τεχνολογίας και αποτελεσματικότεροι σκληροί δίσκοι. Η αντικατάσταση του σκληρού δίσκου iMac είναι απαραίτητη όταν θέλετε να αυξήσετε τα δεδομένα σας στον υπολογιστή. Ανάλογα με τις απαιτήσεις που έχετε από το σύστημα θα πρέπει να το συναρμολογήσετε και με τα κατάλληλα hardware.

Η διαδικασία αντικατάστασης του σκληρού δίσκου iMac περιλαμβάνει την αποσυναρμολόγηση της οθόνης του iMac, την απεγκατάσταση του παλιού σκληρού δίσκου, την εγκατάσταση του νέου και τέλος τη συναρμολόγηση της οθόνης. Όσον αφορά τα αρχεία που είχατε αποθηκεύσει στον παλιό σκληρό μπορούν να περαστούν στο νέο σκληρό δίσκο.