αντικατάσταση super drive imac pcsecurity

Εξυπηρέτηση χώρο σας

Εγγύηση επισκευών

Πληρωμή με POS

Γνήσια ανταλλακτικά

Ο εσωτερικός μηχανισμός που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τους ψηφιακούς δίσκους (DVD, CD) έχει την ονομασία Superdrive. Πρόκειται για μια συσκευή ανάγνωσης κι εγγραφής δεδομένων σε DVD και CD.  Η βλάβη του θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για τον υπολογιστή σας καθώς εάν δεν αντιμετωπιστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, μπορεί να προκληθούν και στα υπόλοιπα μέρη του iMac διάφορες ζημιές. Έτσι λοιπόν, η αντικατάσταση  Super Drive iMac είναι απαραίτητη.

 

Η βλάβη του Super Drive μπορεί να οφείλεται σε φθορά από το χρόνο, τη σκόνη αλλά και σε λάθος από τον κατασκευαστή, κάτι που δε συμβαίνει συχνά αλλά μπορεί όμως να τύχει.

Πώς θα καταλάβετε ότι υπάρχει πρόβλημα και πρέπει να γίνει αντικατάσταση Super Drive iMac;

  • Δε μπορεί να διαβάσει το DVD/CD ή ακούγεται ότι γρατζουνάει τους δίσκους
  • Κάνει πολύ θόρυβο
  • Όταν τοποθετήσετε το δίσκο τον πετάει ξανά έξω
  • Δεν μπορεί να ολοκληρώσει τις εγγραφές στους δίσκους

Συμπερασματικά, εάν έχετε προσέξει κάτι από τα παραπάνω να συμβαίνει στον υπολογιστή σας και πιο συγκεκριμένα στον Super Drive τότε θα πρέπει να απευθυνθείτε στην εξειδικευμένη ομάδα μας, η οποία είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στο iMac σας. Κοιτάζουμε προσεκτικά το πρόβλημα και στη συνέχεια σε συνεννόηση πάντα με τον πελάτη μας, κάνουμε διάγνωση του προβλήματος, καταγράφουμε τις δυνατές και οικονομικές λύσεις και προχωρούμε σε ενημέρωση της κατάστασης του υπολογιστή.

Στη συνέχεια θα ανοιχτεί το iMac σας  και θα αφαιρεθεί το ελαττωματικό Super Drive και θα αντικατασταθεί με νέο. Όπως θα δείτε κι εσείς μετά την αφαίρεση του προβληματικού Super Drive η ανάγνωση και εγγραφή DVD/CD θα γίνεται κανονικά.

Η αντικατάσταση Super Drive iMac είναι από τις πιο εύκολες αλλαγές στον υπολογιστή αλλά αν αφεθεί το πρόβλημα δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να δημιουργήσει χειρότερες βλάβες στο σύστημα. Πρέπει να είστε παρατηρητικοί  λοιπόν για όσα σας δείχνει ο υπολογιστή σας. Καλέστε μας για οποιαδήποτε απορία και αν έχετε.