αντικατάσταση super drive macbook pcsecurity

Εξυπηρέτηση χώρο σας

Εγγύηση επισκευών

Πληρωμή με POS

Γνήσια ανταλλακτικά

Η αντικατάσταση Super Drive Macbook γίνεται με γνήσιο ανταλλακτικό καθώς παρέχεται 1 χρόνος γραπτής εγγύησης. Εάν πρέπει να γίνει αντικατάσταση Super Drive στο MacBook θα το καταλάβετε σε περίπτωση δυσλειτουργίας του. Για να αποκατασταθεί η βλάβη θα πρέπει να απευθυνθείτε στο τεχνικό μας τμήμα.

 

Τι είναι το SuperDrive;

Το Super Drive είναι ένα οπτικό μέσο που υπάρχει στο Macbook σας. Είναι η συσκευή με την οποία μπορείτε να διαβάσετε ένα DVD ή CD. Χωρίς αυτό δεν μπορείτε να κάνετε εγγραφή δεδομένων. Ακόμη, το Super Drive βοηθάει στην μεταφορά δεδομένων όπως ταινιών, βίντεο και μουσικής. Άρα λοιπόν η αντικατάστασή του Super Drive Macbook είναι απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία του υπολογιστή σας.

 

Πώς θα καταλάβετε ότι το Super Drive Macbook έχει υποστεί βλάβη;

Οι πιο συχνές αιτίες είναι:

  • Δεν μπορεί να κάνει ανάγνωση στα δεδομένα
  • Δεν αναγνωρίζει το DVD/CD
  • Προκαλεί προβλήματα στους δίσκους
  • Η θύρα υποδοχής δε δέχεται την εντολή της εισόδου και εξόδου του δίσκου

Πως θα καταλάβετε από τι προκλήθηκε η βλάβη στο Super Drive Macbook;

Η βλάβη στο Super Drive Macbook μπορεί να προκληθεί από πολλές αιτίες. Η πιο συχνή είναι η φυσική φθορά με την πάροδο του χρόνου. Μετά από αρκετά χρόνια χρήσης είναι απολύτως φυσιολογικό να υποστεί φθορές και να καταστραφεί. Επίσης, άλλη μια συνηθισμένη αιτία είναι κάποιο χτύπημα ή κακή χρήση του Macbook  αιτίες που μπορούν να προκαλέσουν τη δυσλειτουργία του. Σπανιότερη θεωρείται η περίπτωση να είναι ελαττωματικό Super Drive  οπότε και η βλάβη θα είναι μόνιμη εάν δεν αλλαχθεί.

 

Η αντικατάσταση του Super Drive είναι απαραίτητη καθώς είναι ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης της βλάβης. Στο εμπόριο υπάρχουν αρκετά ανταλλακτικά που είναι διαθέσιμα. Ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη μας καθώς επίσης και με την οικονομική ευχέρεια που έχει, θα τον ενημερώσουμε για το πρόβλημα και τις επιλογές που υπάρχουν και από εκεί και πέρα θα βρεθεί μια λύση. Η διαφοροποίηση βρίσκεται στο είδος των δίσκων  που μπορούν να διαβάσουν και να κάνουν εγγραφή.

Η τεχνική ομάδα μας είναι εξειδικευμένη και μπορεί να κάνει την αντικατάσταση Super Drive Macbook άμεσα, έτσι ώστε να έχετε ξανά το Macbook σας.