αντικατάσταση τροφοδοτικού desktop pcsecurity

Εξυπηρέτηση χώρο σας

Εγγύηση επισκευών

Πληρωμή με POS

Γνήσια ανταλλακτικά

Η αντικατάσταση τροφοδοτικού desktop γίνεται άμεσα στο χώρο σας.Η αγορά του τροφοδοτικού είναι από τις πιο δύσκολες επιλογές που αφορούν το σταθερό υπολογιστή. Η λάθος επιλογή μπορεί να είναι από μία απλή σπατάλη χρημάτων έως επικίνδυνη βλάβη στον υπολογιστή σας. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά την επιλογή του και εμπιστευθείτε τη γνώμη ενός ειδικού.

 

H σημαντικότητα του τροφοδοτικού βασίζεται στο ότι στην πραγματικότητα τροφοδοτεί τον σταθερό υπολογιστή μέσω της μπαταρίας. Στην ουσία υπάρχει αλληλεξάρτηση μεταξύ μπαταρίας και τροφοδοτικού.

Πώς θα καταλάβετε ότι χρειάζεσται αντικατάσταση τροφοδοτικού desktop;

 

Υπάρχουν δύο πιθανότητες εάν διαπιστώσετε πρόβλημα στο τροφοδοτικό. Η πρώτη αφορά το κύκλωμα το οποίο δε θα λειτουργεί και η δεύτερη έχει να κάνει με κάποιο πρόβλημα στο καλώδιο. Άρα, λοιπόν, το αποτέλεσμα θα είναι να μην ανάβει καθόλου η συσκευή είτε μπορεί να είναι αναμμένη αλλά με μια κίνηση να σβήσει επί τόπου. Σε περίπτωση που συμβεί το τελευταίο είναι επικίνδυνο διότι μπορεί να κάψει κάποια άλλα μέρη του σταθερού σας.

Μπορείτε να αλλάξετε μόνοι σας το τροφοδοτικό με τον εξής τρόπο Αφού αφαιρέσετε το παλιό, τοποθετήστε το καινούριο προσεκτικά ώστε να ευθυγραμμιστεί με το κουτί. Για να κρατηθεί το τροφοδοτικό στο κουτί, σφίξτε τις βίδες με ένα κατσαβίδι. Έπειτα συνδέστε το τροφοδοτικό στη μητρική πλακέτα. Αφού τοποθετήσετε σωστά το τροφοδοτικό στο κουτί, θα πρέπει να το συνδέσετε με τις υπόλοιπες συσκευές σας αλλά και με το ρεύμα. Αφού ολοκληρώσετε τη τοποθέτηση συνδέστε τον υπολογιστή με το ρεύμα.

Παρ’ όλα αυτά το καλύτερο θα ήταν να απευθυνθείτε στην εξειδικευμένη ομάδα μας για την αντικατάσταση τροφοδοτικού σας. Οι τεχνικοί μας θα διαπιστώσουν το πρόβλημα και που οφείλεται. Στη συνέχεια, θα κάνουν αναζήτηση στην αγορά για τα απαραίτητα εξαρτήματα που χρειάζεστε και θα τα τοποθετήσουν στο κουτί του σταθερού υπολογιστή σας.

Θα κάνουν τη συναρμολόγηση με τα υπόλοιπα μέρη του υπολογιστή. H διαδικασία είναι εύκολη για να την κάνετε μόνοι σας αλλά καλύτερο θα ήταν να εμπιστευθείτε την ομάδα μας για την καλύτερη λειτουργία του υπολογιστή σας.