αντικατάσταση κάρτας γραφικών desktop pcsecurity

Εξυπηρέτηση χώρο σας

Εγγύηση επισκευών

Πληρωμή με POS

Γνήσια ανταλλακτικά

Πραγματοποιούμε την αντικατάσταση κάρτας γραφικών άμεσα στο χώρο σας. Η αντικατάσταση κάρτας γραφικών μας ενδιαφέρει κυρίως μόνο όταν ασχολούμαστε επαγγελματικά με τα παιχνίδια, το βίντεο και  τη μουσική. Ο υπολογιστής που έχει ένας πελάτης είναι με κάρτα γραφικών χαμηλής απόδοσης. Επίσης, ένας άλλος λόγος αλλαγής της κάρτας είναι η βλάβη. Το καλό είναι ότι αν θέλετε να προσθέσετε μια νέα κάρτα γραφικών στη μητρική σας κάρτα, δε θα δυσκολευτείτε αφού υπάρχει συμβατότητα με τις περισσότερες μητρικές.

Η επιλογή κάρτας γραφικών δε γίνεται με το πόσο κοστίζει η κάρτα αλλά με το ποια είναι συμβατή με τον υπολογιστή σας. Ακόμη, θα πρέπει να συμβαδίζει με τον επεξεργαστή σας. Σημαντικό είναι το τροφοδοτικό σας να συνάδει με την κάρτα γραφικών. Για παράδειγμα, εάν αγοράσετε μια ακριβή κάρτα γραφικών αλλά δεν μπορεί να την αξιοποιήσει ο επεξεργαστής σας τότε είναι άχρηστη η αγορά.

 

Σ’ ένα παιχνίδι ο επεξεργαστής αναλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος. Τα γραφικά αναλαμβάνει η κάρτα γραφικών. Ο επεξεργαστής με την κάρτα θα πρέπει να συνάδουν. Αφού το ένα στηρίζεται στο άλλο.

 

Επιπλέον, η κάρτα γραφικών απαιτεί συγκεκριμένες απαιτήσεις από το τροφοδοτικό. Έτσι λοιπόν, το δεύτερο θα πρέπει να υποστηρίζει την πρώτη. Αυτό θα πρέπει να γίνεται για να μην έχετε προβλήματα όσον αφορά την επανεκκίνηση του υπολογιστή. Επίσης, ο υπολογιστής αν ζοριστεί μπορεί ακόμη να προκαλέσει πολλά και σημαντικά προβλήματα στο σκληρό δίσκο.

Συνοψίζοντας, τα συμπτώματα που της κάρτας γραφικών και μας ενημερώνοι πως θέλει αλλαγή είναι τα εξής:

  • Mειωμένη απόδοση χρωμάτων και χαμηλή ανάλυση οθόνης.
  • Εμφάνιση ψηφιακού θορύβου και σχημάτων.
  • Δεν υπάρχει εικόνα στην οθόνη.
  • Δε τρέχουν οι νέες εφαρμογές και τα καινούρια παιχνίδια.
  • Ο υπολογιστής σας υπερθερμαίνεται.

Η λύση μας είναι ότι πρώτα γίνεται διάγνωση του προβλήματος. Στη συνέχεια, όταν επιβεβαιωθεί το πρόβλημα, τότε συζητάμε μαζί σας τις ανάγκες που έχετε. Με βάση όλα αυτά προμηθευόμαστε για εσάς την κατάλληλη κάρτα γραφικών και την εγκαθιστούμε στον υπολογιστή σας.