αντικατάσταση μονάδας dvd desktop pcsecurity

Εξυπηρέτηση χώρο σας

Εγγύηση επισκευών

Πληρωμή με POS

Γνήσια ανταλλακτικά

Επιθυμείτε την αγορά νέας μονάδας DVD ρίξτε μια ματιά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Όταν δε λειτουργεί η μονάδα δίσκου DVD-RW, υπάρχουν διάφορες αιτίες. Κάποιες λύνονται ενώ σε άλλες περιπτώσεις η επίλυση του προβλήματος μπορεί να είναι δυσκολότερη. Εάν κάποιο DVD δε λειτουργεί στον υπολογιστή σας τότε βεβαιωθείτε πως το συγκεκριμένο δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και ύστερα απευθυνθείτε στο τεχνικό. Η αλλαγή DVD-RW γίνεται στο χώρο σας άμεσα μέσα σε λίγα λεπτά. Μpορούμε επίσης να πραγματοποιήσουμε την αλλαγή DVD με ένα νέο τεχνολογίας BLUE-RAY ή HD DVD player.

 

Συγκεκριμένα, αν η μονάδα δίσκου δε διαβάζει δίσκους που έχουν εγγραφεί σε άλλο υπολογιστή θα πρέπει:

 

 • Να βεβαιωθείτε ότι είναι δυνατή η αναπαραγωγή του δίσκου από τον υπολογιστή στον οποίο έγινε η εγγραφή του. Αν η αναπαραγωγή δεν είναι δυνατή σε αυτόν τον υπολογιστή, υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο δίσκο ή στις άλλες δυνατότητες εγγραφής του υπολογιστή.
 • Να βεβαιωθείτε ότι ο τύπος του δίσκου είναι συμβατός με τον υπολογιστή όπου πραγματοποιήθηκε η εγγραφή του.
 • Να δοκιμάσετε την εγγραφή του δίσκου σε χαμηλότερη ταχύτητα.

Πώς θα καταλάβετε ότι κάτι δε λειτουργεί σωστά και χρειάζεσται αλλαγή DVD;

Όταν δείτε το κίτρινο θαυμαστικό στη διαχείριση συσκευών θα πρέπει να καταλάβετε ότι κάτι δε λειτουργεί σωστά. Η συσκευή δε θα εμφανίζεται στην εξερεύνηση αρχείων και θα  εμφανίζει και την κίτρινη προειδοποίηση. Όλα αυτά σημαίνουν ότι θα πρέπει να ανοίξετε το πλαίσιο διαλόγου με τις ιδιότητες της συσκευής και ένα από τα παρακάτω σφάλματα θα αναγράφεται στην κατάσταση συσκευής.

 

 • Δεν είναι δυνατή η έναρξη αυτής της συσκευής υλικού, επειδή οι πληροφορίες ρύθμισης παραμέτρων της είναι ελλιπείς ή κατεστραμμένες.
 • Αυτή η συσκευή δεν λειτουργεί σωστά, δεν είναι δυνατό να φορτώσουν τα προγράμματα οδήγησης που απαιτούνται για αυτήν τη συσκευή.
 • Ένα πρόγραμμα οδήγησης για αυτήν τη συσκευή έχει απενεργοποιηθεί. Ένα εναλλακτικό πρόγραμμα οδήγησης ενδέχεται να παρέχει αυτές τις λειτουργίες.
 • Δεν είναι δυνατή η φόρτωση του προγράμματος οδήγησης συσκευής από τα Windows για αυτό το υλικό. Το πρόγραμμα οδήγησης ενδέχεται να είναι κατεστραμμένο ή να λείπει.
 • Η φόρτωση του προγράμματος οδήγησης συσκευής για αυτό το υλικό πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, αλλά δεν είναι δυνατός ο εντοπισμός της συσκευής υλικού.

 

Εάν σας εμφανίσει ένα από τα παραπάνω τότε θα πρέπει να ακολουθήσετε κάποιες συμβουλές για την αποκατάσταση του προβλήματος. Αυτές είναι οι εξής:

 • Χρησιμοποιήστε την αντιμετώπιση προβλημάτων υλικού και συσκευών
 • Χρησιμοποιήστε την αντιμετώπιση προβλημάτων επίλυσης DVD
 • Διορθώστε μη αυτόματα κατεστραμμένες καταχωρήσεις μητρώου
 • Ενημερώστε ή εγκαταστήστε ξανά το πρόγραμμα οδήγησης

Εάν τελικά το πρόβλημα δεν επιλυθεί με την παραπάνω βοήθεια και η μονάδα δίσκου του σταθερού υπολογιστή σας αντιμετωπίζει κάποια βλάβη, επικοινωνήστε άμεσα με κάποιον τεχνικό μας. Η ομάδα μας είναι έτοιμη να σας εξυπηρετήσει και να διορθώσει το πρόβλημα στην μονάδα δίσκου DVD-RW. Ερευνούμε στην αγορά για τα ανταλλακτικά μέρη και σας ενημερώνουμε άμεσα για τις κινήσεις μας. Ο υπολογιστής σας θα είναι διαθέσιμος και ενημερωμένος με τους drivers και θα είστε σε θέση να τον χρησιμοποιήσετε ξανά. Για την αλλαγή DVD προτείνουμε επώνυμες εταιρίες έτσι ώστε να έχετε ένα ποιοτικό προιόν στον υπολογιστή σας.