εγκατάσταση περιφερειακών desktop pcsecurity

Εξυπηρέτηση χώρο σας

Εγγύηση επισκευών

Πληρωμή με POS

Γνήσια ανταλλακτικά

Η εγκατάσταση περιφερειακών συσκευών γίνεται άμεσα στο χώρο σας. Θα γνωρίζετε ότι οι περισσότερες περιφερειακές συσκευές λειτουργούν με plug and play. Για να λειτουργήσουν όμως σωστά πρέπει να εγκατασταθούν και οι κατάλληλοι οδηγοί (drivers). Έχετε αγοράσει μια νέα συσκευή και δεν γνωρίζετε το πως να την συνδέσετε στον υπολογιστή σας; Είμαστε εδώ για να σας δώσουμε την λύση. Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση περιφερειακών συσκευών και στον επαγγελματικό σας χώρο.

 

Πριν λίγα χρόνια οι συσκευές που συνδέονταν  σε έναν υπολογιστή ήταν συνήθως η οθόνη, το ποντίκι και το πληκτρολόγιο. Σήμερα αυτές έχουν αυξηθεί σημαντικά (εκτυπωτές, σκάνερ, κεραίες GPS, εξωτερικοί δίσκοι κ.α.)  και ενώ η σύνδεσή τους θεωρητικά είναι απλή, η σωστή λειτουργία τους είναι πρόβλημα. Με αποτέλεσμα τις καθυστερήσεις και να μας προκαλούν εκνευρισμό.

 

Για να λειτουργήσει σωστά μια περιφερειακή συσκευή πρέπει να εγκατασταθούν και οι πρόσφατοι οδηγοί που κατευθύνουν τη χρήση της στον υπολογιστή μας. Η διαδικασία είναι απλή μιας και όταν αγοράζουμε μια νέα συσκευή συνήθως μέσα στην συσκευασία εμπεριέχεται και το CD με τους drivers.

Αν έχετε αγοράει το υλικό, και θέλετε να εγκαταστήσετε μια νέα περιφεριακή συσκευή, ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σας και εγκαθιστούμε την συσκευή βασισμένη στις δικές σας ανάγκες. Εγκαθιστούμε τις περιφερειακές συσκευές που σας χρειάζονται. Εγκαθιστούμε τους πρόσφατους οδηγούς που απαιτούνται για τη σωστή λειτουργία των περιφερειακών συσκευών. Ελέγχουμε την ορθή λειτουργία αυτών. Στην περίπτωση όπου δεν γνωρίζετε το πως λειτουργεί η νέας περιφερειακή συσκευή υπάρχει η δυνατότητα επίδειξης λειτουργίας της χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

 

Οι περισσότερες συσκευές δεν λειτουργούν σωστά χωρίς τις κατάλληλες ρυθμίσεις ή ακόμη δεν ανταποκρίνονται καθόλου στον υπολογιστή μας. Οι τεχνικοί της εταιρίας μας είναι σε θέση να εγγυηθούν την ορθή χρήση των περιφερειακών συσκευών σας αφού μετά το πέρας της εγκατάστασης σαν ενημερώνουν για την επιτυχή λειτουργία του.

Η εγκατάσταση περιφερειακών συσκευών περιλαμβάνει την εγκατάσταση εκτυπωτών, scanner, webcamera, smartphones, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, ασύρματες συσκευές (bluetooth) κλπ.