εγκατάσταση macos mac mini pcsecurity

Εξυπηρέτηση χώρο σας

Εγγύηση επισκευών

Πληρωμή με POS

Γνήσια ανταλλακτικά

Η PC Security αναλαμβάνει την εγκατάσταση λειτουργικού macOS Mac mini με εγγυημένα αποτελέσματα. Το λειτουργικό σύστημα macOS είναι το κύριο λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιεί κάθε υπολογιστής mac mini. Αποτελεί ένα κορυφαίο λειτουργικό της Apple το οποίο διαθέτει μια πληθώρα εφαρμογών και προγραμμάτων τόσο για την ορθότερη διαχείριση του συστήματος όσο και για την αξιοποίηση νέων δυνατοτήτων. Όπως κάθε λειτουργικό σύστημα, έτσι και το macOS, συνεχώς εξελίσσετε με την διάθεση νέων, ενημερωμένων εκδόσεων. Αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος που θα χρειαστείτε την επαγγελματική εγκατάσταση του macOS που σας προσφέρουμε στο χώρο σας.

Πότε απαιτείται η εγκατάσταση λειτουργικού macOS Mac mini ;

Όπως προαναφέρθηκε, η εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος macOS θα σας χρειαστεί προκειμένου να αναβαθμίσετε το είδη υπάρχων λογισμικό και να βελτιστοποιήσετε τις δυνατότητες του υπολογιστή σας. Ωστόσο αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος. Μια εκ νέου εγκατάσταση του macOS θα σας χρειαστεί και στις παρακάτω περιπτώσεις :

  • Ο υπολογιστής σας κολλάει και θέλετε μια νέα, «καθαρή» εγκατάσταση
  • Έχετε διαγράψει όλα τα δεδομένα από τον σκληρό σας δίσκο (μαζί και το λειτουργικό)
  • Έχετε τοποθετήσει νέο σκληρό δίσκο

Ποια τα οφέλη της εγκατάστασης του macOS;

Η εγκατάσταση του λειτουργικού macOS σε έναν υπολογιστή mac mini, προσφέρει τεράστια οφέλη στην χρήση του. Όχι μόνο θα οδηγήσει στην καλύτερη και γρηγορότερη λειτουργία του υπολογιστή σας, αλλά ταυτόχρονα θα σας προσφέρει και την πιο πρόσφατη αναβάθμιση του λειτουργικού σας συστήματος. Με την αναβάθμιση του συστήματός σας στην τελευταία έκδοση θα είστε σε θέση να εκμεταλλευτείτε νέες εφαρμογές και δυνατότητες ενώ θα επιδιορθωθούν και οποιαδήποτε bugs παρουσίαζε η προηγούμενη έκδοση που είχατε.

Τι περιλαμβάνει η εγκατάσταση macOS;

Πέραν της βασικής εγκατάστασης του λειτουργικού, η ομάδα μας θα αναλάβει την εγκατάσταση όλων των απαραίτητων ενημερώσεων και βασικών προγραμμάτων. Τέλος, με το πέρας των ως άνω θα πραγματοποιηθεί και ένας πλήρης έλεγχος ορθής λειτουργίας του υπολογιστή σας.