εγκατάσταση macos macbook pcsecurity

Εξυπηρέτηση χώρο σας

Εγγύηση επισκευών

Πληρωμή με POS

Γνήσια ανταλλακτικά

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση λειτουργικού macOS Macbook και πάντα εγκαθιστούμε την τελευταία έκδοση του λειτουργικού μαζί με τις ενημερώσεις ασφαλείας. Τα Macbook έχουν ένα βασικό πλεονέκτημα σε σχέση με τους υπόλοιπους φορητούς υπολογιστές της νέας γενιάς. Αυτό που τα χαρακτηρίζει και τα κάνει να ξεχωρίζουν είναι το λειτουργικό σύστημα που διαθέτουν. Το λειτουργικό σύστημα macOS έχει το πλεονέκτημα σε σχέση με τα Windows ότι διαχειρίζεται τις δυσλειτουργίες αλλά και τα κολλήματα των εφαρμογών. Ο πυρήνας του είναι Linux, παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια κ αξιοπιστία απέναντι στους ιούς και τις απειλές γενικότερα του διαδικτύου.

 

Όμως, δε σημαίνει ότι το macOS δε χρειάζεται αναβαθμίσεις και ενημερώσεις. Όπως όλα τα λειτουργικά έτσι και στο macOS πρέπει να γίνονται οι απαραίτητες αναβαθμίσεις για να μην δημιουργούνται προβλήματα στο σύστημα. Η Apple συνέχεια δίνει ενημερώσεις για τα λογισμικά της και οι χρήστες θα πρέπει να τα παρακολουθούν και να τις κάνουν. Εάν δεν έχετε τη γνώση για τις αναβαθμίσεις και τις ενημερώσεις μπορείτε πάντα να απευθύνεστε στην ομάδα μας.

Πώς γίνεται η εγκατάσταση λειτουργικού macOS Macbook;

Οι τρόποι είναι δύο για την εγκατάσταση λειτουργικού macOS Macbook. Ο ένας είναι με αναβάθμιση στην παλιά έκδοση λειτουργικού και ο δεύτερος είναι η εγκατάσταση από την αρχή σε έναν άδειο σκληρό δίσκο.

 

Ο πρώτος τρόπος είναι μια διαδικασία που αναβαθμίζει την παλιά έκδοση λογισμικού του macOS Macbook  στην καινούρια που υπάρχει διαθέσιμη. Ο δεύτερος τρόπος αφορά την επανεγκατάσταση του λογισμικού σε έναν άδειο σκληρό δίσκο ο οποίος διαθέτει τον κατάλληλο χώρο για να μπορέσει να αποθηκεύσει το λειτουργικό σύστημα. Η χωρητικότητά του πρέπει να είναι μεγάλη για να μπορούμε να είμαστε σίγουροι και ασφαλείς ότι όλα θα πάνε σωστά.

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να σας βοηθήσει όσον αφορά την εγκατάσταση macOS Macbook και μπορείτε να μας εμπιστευθείτε. Η εμπειρία μας είναι εκείνη που μας ξεχωρίζει και σας γεμίζει με εμπιστοσύνη απέναντί μας. Η εγκατάσταση macOS Macbook δεν είναι μια δύσκολη διαδικασία και μπορούμε άμεσα να την κάνουμε.