εγκατάσταση εφαρμογών imac pcsecurity

Εξυπηρέτηση χώρο σας

Εγγύηση επισκευών

Πληρωμή με POS

Γνήσια ανταλλακτικά

Η εγκατάσταση προγραμμάτων στο iMac είναι εύκολη υπόθεση για εμάς. Πρώτα ελέγχουμε τα μέρη του υπολογιστή σας ώστε  να είναι όλα συνδεδεμένα σωστά. Στη συνέχεια, για να κάνουμε εγκατάσταση των προγραμμάτων στο iMac σας υπάρχουν τρεις τρόποι:

  • Αρχικά, θα πρέπει να γίνει αγορά και λήψη των εφαρμογών που θέλετε από το App Store.
  • Για να εγκατασταθούν εφαρμογές από κάποιο εξωτερικό σκληρό δίσκο θα πρέπει να γίνει εισαγωγή του δίσκου στη μονάδα οπτικού δίσκου στον υπολογιστή σας.
  • Εάν θέλετε να εγκαταστήσουμε εφαρμογές από το Διαδίκτυο, θα πρέπει να κάνουμε διπλό κλικ στο εικονίδιο του δίσκου.

 

Προσοχή! Στη τελευταία περίπτωση αν θελήσετε να κάνετε εγκατάσταση ενός προγράμματος στο iMac και το κατεβάσετε από το διαδίκτυο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς στο Διαδίκτυο κρύβονται πολλοί κίνδυνοι όπως πχ ιοί. Θα πρέπει ο προγραμματιστής της εφαρμογής να είναι εξακριβωμένος καθώς επίσης δεν εγκαθιστούμε όποια εφαρμογή βρούμε στο internet.

Όσον αφορά την ενημέρωση των εφαρμογών σας, το App Store στέλνει ενημερώσεις για οποιαδήποτε διαθέσιμη εφαρμογή και για να τις ελέγξετε θα πρέπει να πατήσετε κλικ στο μενού Apple μετά στο App Store και τέλος στις Ενημερώσεις.

 

Πώς να κάνετε κατάργηση εγκατάστασης των προγραμμάτων;

Η κατάργηση των προγραμμάτων στο iMac όπως και η εγκατάστασή τους είναι κάτι εύκολο. Οι εφαρμογές που έχουν ληφθεί από το App Store μπορούν να καταργηθούν ως εξής: Τοποθετήστε το βελάκι πατημένο πάνω στο εικονίδιο της εφαρμογής, τα εικονίδια θ αρχίσουν να αναπηδούν και στη συνέχεια να κάνετε κλικ στην διαγραφή της εφαρμογής.

 

Εάν κάποια εφαρμογή δεν έχει την επιλογή της διαγραφής τότε θα την σύρετε στον κάδο και τέλος άδειασμα του κάδου.

Για την εγκατάσταση όλων των προγραμμάτων στο iMac σας θα χρειαστεί να απευθυνθείτε στην εξειδικευμένη ομάδα μας η οποία είναι έτοιμη ν’ αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στον υπολογιστή σας. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εγκαταστήσετε μόνοι σας εφαρμογές, ειδικά εάν δεν γνωρίζετε τον τρόπο.