εγκατάσταση εφαρμογών macbook pcsecurity

Εξυπηρέτηση χώρο σας

Εγγύηση επισκευών

Πληρωμή με POS

Γνήσια ανταλλακτικά

Ο φορητός υπολογιστής σας χρειάζεται επανεγκατάσταση προγραμμάτων; Μήπως είναι καινούριος και χρειάζεται την εγκατάσταση σημαντικών εφαρμογών και προγραμμάτων; Όπως και να χει, η εγκατάσταση προγραμμάτων σε Macbook  είναι μια εύκολη υπόθεση για εμάς.

 

Μπορούμε να σας εγκαταστήσουμε όποιο πρόγραμμα ή εφαρμογή επιθυμείτε καθώς επίσης και να ρυθμίσουμε το λειτουργικό σύστημα στο Macbook σας. Όταν γίνεται η αγορά ενός φορητού υπολογιστή, μέσα στο εσωτερικό του θα βρείτε ορισμένα προγράμματα που έχει εγκαταστήσει ο κατασκευαστής. Όμως, ο κάθε πελάτης έχει τις δικές του προτιμήσεις και θέλει να διαμορφώσει τον υπολογιστή του σύμφωνα με τη δουλειά του, τα χόμπι του κτλ.

Τα προγράμματα μπορούν να εγκατασταθούν μέσω του App Store όπου μπορείτε να βρείτε πολλές εφαρμογές και προγράμματα πιστοποιημένα από την Apple. Από την άλλη πλευρά, στο διαδίκτυο κυκλοφορούν διάφορα προγράμματα και εφαρμογές , τα οποία δεν πιστοποιούνται από την Apple και μπορεί να κρύβουν ιούς. Οι ιοί σίγουρα θα δημιουργήσουν πρόβλημα στον φορητό υπολογιστή σας και ακόμη χειρότερα εισέλθουν στα δεδομένα του υπολογιστή και τα καταστρέψουν.

 

Η ομάδα μας είναι η κατάλληλη στην εγκατάσταση προγραμμάτων σε Macbook και σας εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα. Η προσοχή μας είναι στραμμένη στις εφαρμογές που θέλει ο πελάτης και δεν φορτώνουμε τον υπολογιστή με ιούς και διάφορους άλλους κινδύνους. Πρόκειται για μια εύκολη διαδικασία που μπορεί να επιτευχθεί άμεσα και να σας επιστραφεί μέσα σε λίγες ώρες ο υπολογιστής σας.

Η ομάδα μας βρίσκεται πάντα δίπλα σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στον πελάτη μας. Θέλουμε να έχουμε μια άριστη σχέση μαζί σας και να μας εμπιστεύεστε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο υπολογιστής σας. Η εγκατάσταση προγραμμάτων Macbook είναι μια γνωστή διαδικασία σε εμάς καθώς έχουμε τις γνώσεις για να την επιτύχουμε με ασφάλεια.

Τέλος, ο πελάτης μας κατευθύνει όσον αφορά τις εφαρμογές που θέλει να υπάρχουν μέσα στον φορητό υπολογιστή και από εκεί και πέρα όλη η εργασία είναι δική μας.

Το κόστος της εργασίας είναι πάντα σε συμφωνία με τον πελάτη.