εγκατάσταση windows imac pcsecurity

Εξυπηρέτηση χώρο σας

Εγγύηση επισκευών

Πληρωμή με POS

Γνήσια ανταλλακτικά

Η εγκατάσταση λειτουργικού Windows σε iMac πραγματοποιείται με την εγκατάσταση του τελευταίου λογισμικού της Apple. Κι όμως γίνεται! Εάν έχετε αγοράσει iMac ή σκέφτεστε να αγοράσετε αλλά θέλετε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές των Windows υπάρχει τρόπος να το κάνετε. Η αλήθεια είναι ότι το design των iMac είναι όμορφο και γι αυτό προσελκύει όλο και περισσότερους πελάτες. Μπορεί όμως να γίνει εγκατάσταση των Windows στο iMac σας. Ακόμη, θα ρυθμίσουμε τα Windows  στην καλύτερη απόδοσή τους ώστε να συμβαδίζουν με τις απαιτήσεις του συστήματος iMac.

 

Για να εγκατασταθούν τα Windows θα πρέπει να εγκαταστήσουμε τον οδηγό και τις ενημερώσεις σωστά μέσα στον υπολογιστή. Η εγκατάσταση των Windows μπορεί να γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα και η μεταφορά αρχείων το ίδιο. Η ομάδα μας θα σας ενημερώσει για το ακριβές χρονικό διάστημα το οποίο εξαρτάται από τον όγκο των δεδομένων σας.

Γιατί να κάνεις εγκατάσταση λειτουργικού Windows σε iMac;

Στην αγορά υπάρχουν πολλές εφαρμογές που απευθύνονται σε Windows καθώς η κυριαρχία της Microsoft είναι δεδομένη πλέον. Όμως ο συνδυασμός Windows και iMac είναι πλέον προσβάσιμος για όποιον το επιθυμεί. Υπάρχουν δύο τρόποι για να γίνει αυτό.

 

Ποιοι είναι οι τρόποι που γίνεται η εγκατάσταση των Windows σε iMac;

Πρώτον, μπορεί να γίνει με παράλληλη εγκατάσταση των προγραμμάτων στο λειτουργικό σύστημα. Οπότε με την έναρξη του συστήματος θα πρέπει να επιλέξετε εσείς ποιο λειτουργικό θα χρησιμοποιήσετε.

 

Δεύτερον, μπορούν να εγκατασταθούν τα Windows μέσω ενός προγράμματος virtualization και μέσα από το πρόγραμμα γίνεται εκκίνηση των πρώτων αλλά σε περιβάλλον macOS.

Ο χρόνος εγκατάστασης των Windows σε iMac μπορεί να επιτευχθεί σε λίγες ώρες εάν όμως πρέπει να γίνει και μεταφορά αρχείων αυτό θα έχει διάρκεια κάποιες ημέρες. Το κόστος της εγκατάστασης των Windows σε iMac θα το συζητήσετε με την ομάδα μας καθώς ποικίλλει ανάλογα με τις ενέργειες που θέλετε να γίνουν στον υπολογιστή σας.