εγκατάσταση windows laptop pcsecurity

Εξυπηρέτηση χώρο σας

Εγγύηση επισκευών

Πληρωμή με POS

Γνήσια ανταλλακτικά

Η εγκατάσταση λειτουργικού Windows laptop γίνεται άμεσα στο χώρο σας. Πρώτα απ όλα χρειαζόμαστε ένα λειτουργικό σύστημα, το οποίο να επικοινωνεί ο υπολογιστής με τα υπόλοιπα προγράμματα. Τα πιο γνωστά λειτουργικά συστήματα στην αγορά είναι τα Windows, Mac OS και Linux. Ανάλογα με τη χρήση που κάνουμε στον υπολογιστή και τι είδους προγράμματα χρησιμοποιούμε, επιλέγουμε και το κατάλληλο λειτουργικό. Η εγκατάσταση λειτουργικού Windows laptop προϋποθέτει να έχετε τον αριθμό κλειδιού προιόντος.

 

Οι κατηγορίες προγραμμάτων χωρίζονται σε μουσική-ταινίες-διαδίκτυο-office, παιχνίδια και επαγγελματικές εργασίες.

 

Για όσους  χρήστες χρησιμοποιούν αρκετά τα προγράμματα μουσικής, βλέπουν ταινίες, περιηγούνται στο διαδίκτυο και κάνουν εργασίες στο office, το κατάλληλο λειτουργικό είναι το Linux. Όσοι χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο αρκετά και επισκέπτεστε ιστοσελίδες, είναι πολύ πιθανό να κολλήσει ο υπολογιστής σας ιούς. Αυτοί οι ιοί έχουν σχεδιαστεί στο μεγαλύτερο ποσοστό τους, αποκλειστικά για να μολύνουν λειτουργικό Windows.

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση λειτουργικού Linux το οποίο είναι μια καλή επιλογή αφού δεν μπορούν οι hackers να έχουν έλεγχο του υπολογιστή σας. Αν σας απασχολεί το γεγονός ότι οι δημοφιλείς στο κοινό browsers δεν είναι διαθέσιμοι για το Linux, τότε κάνετε λάθος. Όσον αφορά τις υπηρεσίες Office, στο Linux υπάρχει το δωρεάν LibreOffice γενικότερα, εύκολο στην εγκατάσταση και τη χρήση.

Για τους χρήστες που τους ενδιαφέρουν τα παιχνίδια τότε θα πρέπει να έχουν Windows. Αλλά το ερώτημα είναι ποια Windows είναι τα καταλληλότερα; Τα 7, 8 & 10 είναι αρκετά καλά χωρίς να έχουν πολλές διαφορές. Όμως, θα πρέπει να προσέξετε τα παιχνίδια και τη συμβατότητά τους. Άλλα λειτουργούν με Windows 7 και άλλα με Windows 8 – 10. Κάτι σημαντικότερο και από αυτό είναι ποιο λειτουργικό σύστημα είναι πιο εύκολο στον καθένα. Άρα τα υποκειμενικά κριτήρια είναι αυτά που θα κρίνουν ποιο θα εγκαταστήσει ο κάθε χρήστης στον υπολογιστή του.

 

Για τους επαγγελματίες που εργάζονται με τη βοήθεια επαγγελματικών προγραμμάτων όπως Photoshop, 3D Graphics, προγράμματα μουσικής για εκδηλώσεις και συναυλίες ή μίξη μουσικής κτλ το καλύτερο λειτουργικό είναι το Mac OS. Εκτός του ότι κάποια προγράμματα λειτουργούν μόνο στο συγκεκριμένο λειτουργικό, ένας άλλος λόγος που το καθιστά καλή επιλογή είναι ότι παρέχει ασφάλεια από ιούς. Οι υπολογιστές iMac είναι κι αυτοί εξίσου καλοί για τα συγκεκριμένα προγράμματα αλλά το κόστος τους σε σχέση με τους άλλους είναι υψηλό. Αν και παρέχουν αρκετά καλή ασφάλεια θα πρέπει ένας χρήστης να δώσει από 800 ευρώ και πάνω για να αγοράσει έναν MacBook.

Οι παλαιότεροι υπολογιστές είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούν λειτουργικό σύστημα Linux. Από την άλλη οι επαγγελματίες προγραμματιστές είναι προτιμότερο να εργάζονται με Mac OS.

 

Εμείς σας προσφέρουμε τη βοήθειά μας όσον αφορά την επιλογή του κατάλληλου λογισμικού. Η επιλογή γίνεται σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Επίσης, κάνουμε την εγκατάσταση λειτουργικού Windows laptop στον υπολογιστή σας, καθώς και τις ενημερώσεις. Αυτό που κερδίζετε εσείς είναι ένα απόλυτα λειτουργικό υπολογιστή, με όλα τα προγράμματα και τις εφαρμογές που σας χρειάζονται.