εγκατάσταση windows mac mini pcsecurity

Εξυπηρέτηση χώρο σας

Εγγύηση επισκευών

Πληρωμή με POS

Γνήσια ανταλλακτικά

Η έμπειροι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν την εγκατάσταση λειτουργικού Windows Mac mini με εγγυημένα αποτελέσματα. Τα Microsoft Windows αποτελούν το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα με εκατομμύρια χρηστών να τα προτιμούν έναντι των υπολοίπων λειτουργικών συστημάτων. Αν και το λειτουργικό της Apple έχει αποκτήσει ένα επίσης τεράστιο αριθμό χρηστών και μεγάλο μερίδιο στην αγορά, υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να επιλέξει κανείς την εγκατάσταση windows στον mac mini υπολογιστή τους.

Πως γίνεται η εγκατάσταση λειτουργικού Windows Mac Mini;

Η εγκατάσταση λειτουργικού windows mac mini γίνεται με δύο διαφορετικές μεθόδους, ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Η πρώτη μέθοδος περιλαμβάνει την παράλληλη εγκατάσταση του λειτουργικού των windows με αυτό του macOS. Στην ουσία πρόκειται για έναν διαμοιρασμό των δύο λειτουργικών συστημάτων με τη χρήση του προγράμματος Bootcamp. Με την μέθοδο αυτή, σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε πιο λειτουργικό σύστημα θα φορτώσει κατά την εκκίνηση του υπολογιστή.

Η δεύτερη μέθοδος περιλαμβάνει την εγκατάσταση λειτουργικού windows μέσα από ένα εικονικό περιβάλλον, το λεγόμενο Virtualization. Με την μέθοδο αυτή, η φόρτωση του λειτουργικού του windows πραγματοποιείται μέσα από το γραφικό περιβάλλον του macOS. Κάθε μέθοδος έχει τα δικά της πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, γι’ αυτό καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε με το προσωπικό μας προκειμένου να σας καθοδηγήσει ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες.

Γιατί να επιλέξετε την εγκατάσταση λειτουργικού Windows ;

Τα Windows της Microsoft αποτελούν το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα με μια πληθώρα επιλογών σε προγράμματα και εφαρμογές. Λόγω της πολυετής διαθεσιμότητά τους, η ποικιλία εφαρμογών που μπορεί κανείς να βρεις για τα windows είναι πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με αυτά του λειτουργικού της Apple. Ειδικά εάν χρησιμοποιείται τον υπολογιστή σας για επαγγελματική χρήση και αναζητάτε συγκεκριμένα προγράμματα, τότε τα Windows είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος που πολλοί χρήστες Mac mini επιλέγουν την εγκατάσταση λειτουργικού windows στη συσκευή τους.

Τι περιλαμβάνει η εγκατάσταση των Windows;

Μαζί με την εγκατάσταση του λειτουργικού των windows αναλαμβάνουμε επίσης: Την εγκατάσταση όλων των απαραίτητων drivers, ενημερώσεων και βασικών προγραμμάτων.