εγκατάσταση windows macbook pcsecurity

Εξυπηρέτηση χώρο σας

Εγγύηση επισκευών

Πληρωμή με POS

Γνήσια ανταλλακτικά

Η εξειδικευμένη ομάδα μας μπορεί να κάνει την εγκατάσταση λειτουργικού Windows σε Macbook. Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει κάποια βήματα ώστε να γίνει σωστά. Αρχικά, η εγκατάσταση των Windows σε Macbook μπορεί να γίνει με την εγκατάσταση του οδηγού και των ενημερώσεων μέσα στον υπολογιστή. Η διαδικασία αυτή δεν είναι χρονοβόρα καθώς επίσης και η μεταφορά των αρχείων σας μπορεί να γίνει σύντομα.

 

Έχετε υπολογιστή Macbook αλλά σας βολεύουν τα Windows; Κανένα πρόβλημα αφού αυτό είναι δυνατό να συμβεί. Τα Macbook ξεχωρίζουν για το υπέροχο design τους και για την ομορφιά τους, αλλά το λειτουργικό τους σύστημα θεωρείται δύσκολο και δε βολεύει όλους τους πελάτες της αγοράς. Είναι γεγονός ότι η  τεχνολογία αναπτύσσεται και εξελίσσεται γρήγορα.

 

Ενώ παλιότερα θα μας φαινόταν περίεργο και δύσκολο να έχουμε σε Macbook το λειτουργικό σύστημα των  Windows,  πλέον κάτι τέτοιο είναι εφικτό να γίνει.

 

Η εξειδικευμένη ομάδα μας μπορεί να κάνει εγκατάσταση λειτουργικού Windows σε Macbook. Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει κάποια βήματα ώστε να γίνει σωστά. Αρχικά, η εγκατάσταση λειτουργικού Windows σε Macbook μπορεί να γίνει με την εγκατάσταση του οδηγού και των ενημερώσεων μέσα στον υπολογιστή. Η διαδικασία αυτή δεν είναι χρονοβόρα καθώς επίσης και η μεταφορά των αρχείων σας μπορεί να γίνει σύντομα.

Πλέον, υπάρχουν πολλές εφαρμογές που απευθύνονται σε Windows και η κυριαρχία της Microsoft  είναι διαδεδομένη πλέον. Όλο και περισσότεροι χρήστες επιλέγουν την Microsoft γι αυτό η εγκατάσταση Windows σε Macbook  είναι μια καλή λύση.

 

Η εγκατάσταση Windows σε Macbook μπορεί να γίνει με παράλληλη εγκατάσταση των προγραμμάτων αλλά και με το πρόγραμμα προσομοίωσης όπου γίνεται η εκκίνηση των Windows σε Macbook.

 

Οι τεχνικοί μας είναι έμπειροι και μπορούν να σας βοηθήσουν σχετικά με οποιαδήποτε απορία έχετε. Ο χρόνος εγκατάστασης των Windows σε Macbook μπορεί να γίνει μέσα σε λίγες ώρες ανάλογα και με το φόρτο εργασίας μας. Όμως, εάν επιθυμείτε και μεταφορά των αρχείων σας τότε θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

Κόστος εγκατάστασης Windows σε Macbook

Όσον αφορά το κόστος της εγκατάστασης Windows σε Macbook αυτό ποικίλλει ανάλογα πάντα με τις διεργασίες που εσείς θέλετε να γίνουν στον φορητό υπολογιστή σας. Είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε σχετικά με το Macbook σας επειδή έχουμε την εμπειρία και θέλουμε ο πελάτης μας να είναι ευχαριστημένος.