επισκευή θύρας hdmi laptop pcsecurity

Εξυπηρέτηση χώρο σας

Εγγύηση επισκευών

Πληρωμή με POS

Γνήσια ανταλλακτικά

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την θύρα HDMI του Laptop σας ή ξαφνικά χάσατε την εικόνα του στην τηλεόραση σας, τότε το ποιο πιθανόν είναι να αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την θύρα σύνδεσης HDMI. Στην PC Security αναλαμβάνουμε την επισκευή θύρας HDMI laptop άμεσα καθώς τοποθετούμε γνήσιο ανταλλακτικό και παρέχουμε γραπτή εγγύηση ανταλλακτικού όπου μετά την παράδοση του θα το λάβετε ηλεκτρονικά με email.

Η εγγύηση του ανταλλακτικού δεν ισχύει όταν γίνει κακή χρήση της θύρας HDMI, θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί κατά την αγορά ενός καλωδίου HDMI.

 

Πως χαλάνε οι θύρες HDMI στο Laptop;

Η συχνότερη αιτία που προκαλεί βλάβη στη θύρα HDMI είναι η κακή χρήση. Αυτό μπορεί να σημαίνει βίαιη ή κακή εισαγωγή και εξαγωγή του καλωδίου HDMI, η οποία προκαλεί φθορές στα pins και μπορεί να καταστρέψει την υποδοχή. Ακόμα, και ένα κατασκευαστικό ελάττωμα, ή η χρήση κακής ποιότητας καλωδίων τα οποία συνήθως δεν έχουν περάσει απο συγκεκριμένη πιστοποίηση μπορούν να βλάψουν το HDMI του laptop σας.

 

Πως γίνεται η επισκευή θύρας HDMI Laptop;

Κατά την επίσκεψη μας στο χώρο σας έλεγχουμε το laptop έτσι ώστε να δούμε σε τι σημείο έχει χαλάσει η θύρα HDMI δηλαδή εάν έχει ξεκολλήσει πάνω από την μητρική ή αν έχει σπάσει εντελώς λόγο κακής χρήσης. Στην συνέχεια σας ενημερώνουμε για το κόστος του ανταλλακτικού και τις εργασίας μας. Έπειτα παραλαμβάνουμε τον υπολογιστή σας και τοποθετούμε το γνήσιο ανταλλακτικό επάνω στην μητρική σας καθαρίζοντας επίσης τα παλιά μέρη από την σπασμένη θύρα HDMI.

Χρόνος επισκευής – παράδοσης

Μετά το τέλος των εργασιών καθαρίζουμε εσωτερικά το laptop από σκόνες τοποθετούμε νέα θερμοαγώγιμη πάστα μεταξύ επεξεργαστή και ψύκτρας και συναρμολογούμε εκ νέου το laptop σας. Έπειτα προχωράμε στην διαδικασία ελέγχου των θυρών όπου έχει γίνει η επισκευή για να διαπιστωθεί η ορθή τους λειτουργία.

 

Τέλος εφόσον ελέγξουμε πως όλα λειτουργούν ομαλά και δοκιμάζοντας την θύρα HDMI με εξωτερική οθόνη σας επιστρέφουμε την συσκευή στο χώρο σας.