επισκευή θύρας usb laptop pcsecurity

Εξυπηρέτηση χώρο σας

Εγγύηση επισκευών

Πληρωμή με POS

Γνήσια ανταλλακτικά

Τοποθετείτε μια εξωτερική συσκευή έναν εξωτερικό δίσκο ή έναν εκτυπωτή στην θύρα usb του laptop σας και βλέπετε ότι δεν την αναγνωρίζει? Τότε χρειάζεσται άμεσα επισκευή θύρας usb. Στην PC Security αναλαμβάνουμε την επισκευή θύρας USB laptop άμεσα καθώς τοποθετούμε γνήσιο ανταλλακτικό και παρέχουμε γραπτή εγγύηση ανταλλακτικού όπου μετά την παράδοση του θα το λάβετε ηλεκτρονικά με email. Η εγγύηση του ανταλλακτικού δεν ισχύει όταν γίνει κακή χρήση της θύρας USB.

 

Πως χαλάνε οι θύρες USB στο Laptop;

Θα έχετε παρατηρήσει ότι με την πάροδο του χρόνου όταν συνδέουμε συνέχεια συσκευές στις θύρες USB αυτές με τον καιρό ”χαλαρώνουν” με αποτέλεσμα μια μέρα να μην λειτουργούν ή ακόμα είναι σε θέση να προκαλέσουν βλάβη στην μητρική του laptop μας βραχυκύκλωμα με αποτέλεσμα αυτό μετα να μην ανοίγει. Πολλοί από εμάς όταν τοποθετούμε εξωτερικές συσκευές όπως ποντίκια, USB stick κάνουμε το λάθος να μεταφέρουμε το laptop μαζί με αυτά επάνω, αυτό συνήθως από λάθος μεταφορά μπορεί να σπάσει μέσα τα ”PIN” όπου έιναι πάνω στην μητρική.

 

Πως γίνεται η επισκευή θύρας USB laptop;

Κατά την επίσκεψη μας στο χώρο σας έλεγχουμε το laptop έτσι ώστε να δούμε σε τι σημείο έχει χαλάσει η θύρα δηλαδή εάν έχει ξεκολλήσει πάνω από την μητρική ή αν έχει σπάσει εντελώς λόγο κακού χειρισμού. Στην συνέχεια σας ενημερώνουμε για το κόστος του ανταλλακτικού και τις εργασίας μας. Έπειτα παραλαμβάνουμε τον υπολογιστή σας και τοποθετούμε το γνήσιο ανταλλακτικό επάνω στην μητρική σας καθαρίζοντας επίσης τα παλιά μέρη από την σπασμένη θύρα.

Χρόνος επισκευής – παράδοσης

Μετά το τέλος των εργασιών καθαρίζουμε εσωτερικά το laptop από σκόνες τοποθετούμε νέα θερμοαγώγιμη πάστα μεταξύ επεξεργαστή και ψύκτρας και συναρμολογούμε εκ νέου το laptop σας. Έπειτα προχωράμε στην διαδικασία ελέγχου των θυρών όπου έχει γίνει η επισκευή για να διαπιστωθεί η ορθή τους λειτουργία.

Τέλος εφόσον ελέγξουμε πως όλα λειτουργούν ομαλά και δοκιμάζοντας τις θύρες σας επιστρέφουμε την συσκευή στο χώρο σας.