αλλαγή συστήματος ψύξης desktop pcsecurity

Εξυπηρέτηση χώρο σας

Εγγύηση επισκευών

Πληρωμή με POS

Γνήσια ανταλλακτικά

Επιθυμείτε την αγορά νέας ψύκτρας ρίξτε μια ματιά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Ο εσωτερικός καθαρισμός desktop γίνεται άμεσα στο χώρο σας. Το πρόβλημα της υπερθέρμανσης δεν αφορά μόνο τον πλανήτη αλλά και τον υπολογιστή σας. Όταν ένας υπολογιστής απενεργοποιείται ξαφνικά χωρίς κάποια προειδοποίηση και στη συνέχεια ανοίγει ξανά, τότε αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υπερθέρμανση. Η υπερθέρμανση μπορεί να συμβαίνει στον επεξεργαστή, γι αυτό το λόγο κλείνει προληπτικά, ώστε να μην καεί. Ίσως αυτό το πρόβλημα να το συναντήσετε περισσότερο τους καλοκαιρινούς μήνες διότι η θερμοκρασία είναι υψηλότερη. Ο εσωτερικός καθαρισμός desktop πρέπει να γίνετε μια φορά το χρόνο.

Όταν ο υπολογιστής μας μένει πολύ καιρό χωρίς να τον καθαρίσουμε το αποτέλεσμα είναι να συσωρεύεται μεγαλό ποσοστό σκόνης στην ψύκτρα του ανεμιστήρα.

 

Ο επεξεργαστής είναι η μονάδα του υπολογιστή που ελέγχει όλα τα κυκλώματά του. Όλα τα κυκλώματα του υπολογιστή ελκύουν τη θερμότητα. Αν αυτή φτάσει σε υψηλά επίπεδα τότε μπορεί να καταστρέψει τον υπολογιστή σας και όλα τα δεδομένα σας. Στον υπολογιστή πάνω υπάρχει η ψύχτρα όπου βοηθάει στο να μη θερμαίνεται ο σταθερός σας.

Από τι προκαλείται η υπερθέρμανση;

Πρώτον μπορεί να υπάρχει ελάττωμα στη ψύκτρα του υπολογιστή σας. Αυτό γίνεται όταν ο ανεμιστήρας έχει μειωμένη απόδοση. Όπως συμβαίνει με όλα τα συστήματα, η ψύκτρα έχει ένα όριο ζωής. Δεν υπάρχει καλή και κακή χρήση στον ανεμιστήρα διότι δουλεύει καθ όλη τη διάρκεια που ο υπολογιστής είναι ενεργός.

Ποια είναι τα προβλήματα που θα εμφανίσει ο υπολογιστής σας;

  • Υψηλή θερμοκρασία στον πύργο του υπολογιστή
  • Λειτουργία του ανεμιστήρα στο μέγιστο.
  • Επανεκκίνηση ή απενεργοποίηση του υπολογιστή χωρίς εντολή του χρήστη.

 

Πού οφείλονται τα παραπάνω προβλήματα;

  • Ο ανεμιστήρας του υπολογιστή σας δε λειτουργεί.
  • Ο ανεμιστήρας κατά τη χρήση μεταφέρει στο εσωτερικό του υπολογιστή εκτός από αέρα, σκόνη και μικροσωματίδια. Με το πέρασμα του χρόνου φράζουν οι αεραγωγοί της συσκευής με αποτέλεσμα ο ζεστός αέρας να παγιδεύεται στο εσωτερικό του πύργου.

 

Πώς θα καταλάβετε το πρόβλημα;

Εάν αντιμετωπίζει πρόβλημα το ανεμιστηράκι του υπολογιστή θα το καταλάβετε από τον ήχο του. Συνήθως είναι αθόρυβα και όταν αντιμετωπίζουν πρόβλημα, σημαίνει ότι έχει συσσωρευτεί σκόνη. Οι πιο νεότεροι υπολογιστές έχουν στην επιφάνεια εργασίας διάφορους τρόπους να ελέγχουν οι χρήστες τα rpm της ψύκτρας.

Ο καθαρός ανεμιστήρας της ψύκτρας του επεξεργαστή βοηθάει στην σωστή λειτουργία του υπολογιστή μας χωρίς υψηλές θερμοκρασίες.

 

Κάποιες μητρικές διαθέτουν προγράμματα που ελέγχουν τον επεξεργαστή και το ανεμιστηράκι. Επίσης, υπάρχουν ειδικές εφαρμογές που αν τις εγκαταστήσετε μπορείτε να ελέγχετε το ανεμιστηράκι σας.

 

Η λύση στο πρόβλημά της υπερθέρμανσης είμαστε εμείς!

Αρχικά, κάνουμε τη διάγνωση στο πρόβλημα. Αφού γίνει το πρώτο βήμα, επισκευάζουμε το εξάρτημα σε περίπτωση βλάβης ή εντοπισμού σημείων που χρειάζονται καθαρισμό. Ο εσωτερικός καθαρισμός desktop είναι απαραίτητος για την ελεύθερη κυκλοφορία του αέρα στο εσωτερικό του υπολογιστή. Όλα τα μέρη του χρειάζονται τον αέρα για να αποφεύγεται το πρόβλημα της υπερθέρμανσης. Σημαντικό είναι να αποφύγουμε ενδεχόμενες βλάβες με το να καθαρίζουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα το κουτί. Απευθυνθείτε σε εμάς για την καλύτερη αντιμετώπιση του προβλήματος σε σύντομο χρονικό διάστημα!