αλλαγή inverter οθόνης laptop pcsecurity

Εξυπηρέτηση χώρο σας

Εγγύηση επισκευών

Πληρωμή με POS

Γνήσια ανταλλακτικά

Η αλλαγή inverter οθόνης laptop γίνεται άμεσα στο χώρο σας και μέσα σε λίγα λεπτά έχετε πάλι το laptop σας πλήρως λειτουργικό. Το inverter του laptop είναι το εξάρτημα που δίνει φωτισμό στην οθόνη του. Εάν υποστεί ζημιά μπορεί να προκαλέσει αρκετά προβλήματα στον φορητό υπολογιστή. Κάποια από αυτά είναι να μην φωτίζεται η οθόνη, να τρεμοπαίζει, να σβήνει χωρίς λόγο, να είναι υποφωτισμένη ή κάτι χειρότερο να μην ανοίγει καθόλου.

Όπως καταλαβαίνετε ένας υπολογιστής χωρίς οθόνη είναι άχρηστος. Έτσι λοιπόν, το inverter είναι σημαντικός μηχανισμός που φροντίζει να είναι ευδιάκριτες οι απεικονίσεις στην οθόνη του laptop. Υπάρχουν αρκετοί τύποι inverter και οι διαφορές έχουν να κάνουν με τις τάσεις που χρησιμοποιούν, τα βύσματα εισόδου-εξόδου και αν αφορά μια ή δύο λάμπες της οθόνης. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου εάν δεν προχωρίστε έγκαιρα στην αλλαγή inverter οθόνης να προκληθεί ζημιά και στην LCD οθόνη του laptop σας.

Ποια είναι τα αίτια της βλάβης του;

  • Οι αλλαγές στη τάση του ρεύματος είναι μια συνηθισμένη αιτία της βλάβης. Γι αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με το ρεύμα. Να μην απενεργοποιείτε απότομα τον υπολογιστή σας αλλά να ακολουθείτε τη διαδικασία απενεργοποίησης από την παροχή ενέργειας.
  • Η βλάβη μπορεί να προκληθεί από χτύπημα ή πτώση του υπολογιστή. Η πτώση του υπολογιστή μπορεί να προκαλέσει κι άλλα προβλήματα εκτός από τη βλάβη του inverter τα οποία είδαμε σε προηγούμενο θέμα. Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί και να μην κάνετε απότομες κινήσεις με τον φορητό υπολογιστή, καθώς είναι ευαίσθητες συσκευές.

Εάν λοιπόν, ο υπολογιστής σας δεν ανοίγει και έχει τα παραπάνω συμπτώματα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εξειδικευμένη ομάδα μας. Με τη σειρά της, η ομάδα μας θα ελέγξει τον υπολογιστή και αφού διαπιστωθεί το πρόβλημα και η μόνιμη βλάβη στον inverter της οθόνης, θα ψάξει άμεσα τα ανταλλακτικά για την αντικατάστασή του.

 

Το κόστος κυμαίνεται περίπου από 25 έως 50 ευρώ ανάλογα βέβαια και με τον κατασκευαστή και το μοντέλο του laptop. Η ομάδα μας είναι έτοιμη να ελέγξει το πρόβλημα και να κάνει την αντικατάστασή του inverter. Σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη και η σωστή λειτουργία του υπολογιστή. Τέλος, με τη βοήθειά μας θα έχετε ξανά έναν λειτουργικό υπολογιστή.