αλλαγή οθόνης laptop pcsecurity

Εξυπηρέτηση χώρο σας

Εγγύηση επισκευών

Πληρωμή με POS

Γνήσια ανταλλακτικά

Η αλλαγή οθόνης laptop πραγματοποιείται άμεσα στο χώρο σας με γνήσιο ανταλλακτικό καθώς παρέχουμε 1 χρόνο εγγύηση ανταλλακτικού από την ημερομηνία αγοράς. Η χρησιμότητα της οθόνης του laptop είναι αυτονόητη, δε χρειάζεται να εξηγήσουμε τους λόγους. Την καθιστά όμως, αρκετά ευαίσθητη στο να σταματήσει να λειτουργεί ή να λειτουργεί εν μέρει. Αποτέλεσμα του δεύτερου είναι, η χαμηλή φωτεινότητα, τα χρώματα της οθόνης να είναι αλλοιωμένα κτλ. Η αλλαγή οθόνης laptop γίνεται άμεσα στο χώρο σας μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Η οθόνη αποτελεί ένα από τα πιο ευπαθή μέρη του φορητού υπολογιστή σας. Εκτός από τις παραπάνω βλάβες, στην οθόνη μπορούν να συμβούν και άλλα προβλήματα όπως να καούν οι λάμπες που έχει στο εσωτερικό της. Οι πιο κοινές οθόνες είναι οι 15,4’’ και 15,6’’ όπου είναι το σταθερό μέγεθος οθόνης σε λάπτοπ. Οι οθόνες μπορεί να είναι LCDLED κτλ. Από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της οθόνης είναι η ανάλυση της. Δηλαδή πόσο υψηλή ανάλυση έχει, αν είναι High Definition ή αν δεν είναι. Η αλλαγή οθόνης laptop δεν είναι μια απλή διαδικασία διότι στο πίσω μέρος της υπάρχει μια καλωδιοταινία όπου θα πρέπει να αποσυνδεθεί με προσοχή διοτί εάν δεν γίνει σωστά υπάρχει περίπτωση να προκληθεί ζημία και σε αυτήν.

Ποια είναι τα αίτια ώστε να χρειάζεται η οθόνη σας αντικατάσταση;

  • Πτώση ή χτύπημα της οθόνης. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σπάσιμο της οθόνης ή ράγισμα.
  • Κακή χρήση του υπολογιστή. Εάν δεν τον προσέχετε και ειδικότερα δεν προσέχετε την οθόνη του, τότε είναι πιθανό να υποστεί βλάβη.
  • Μαύρη οθόνη ενώ ο υπολογιστής βρίσκεται σε λειτουργία. Η οθόνη δεν ανοίγει και δεν εμφανίζει τίποτα.
  • Σκοτεινή ή θολή οθόνη.
  • Γραμμές στην οθόνη, οριζόντιες ή κάθετες.

Όλα τα παραπάνω είναι αίτια βλάβης της οθόνης. Γι αυτό εάν παρατηρήσετε οποιαδήποτε αλλαγή ή ένα από τα παραπάνω, θα πρέπει να απευθυνθείτε σε τεχνικό.
Προσοχή! Δε μπορείτε να αλλάξετε μόνοι σας την οθόνη του laptop. Απαιτείται η βοήθεια τεχνικού.

 

Πόσο κοστίζει η αλλαγή οθόνης;

Όσον αφορά το κόστος, αυτό ποικίλλει ανάλογα με τη μάρκα του φορητού υπολογιστή σας, την έκταση της βλάβης αλλά και τα ανταλλακτικά που θα χρησιμοποιήσουμε. Οι τεχνικοί μας θα ελέγξουν το πρόβλημα, θα σας ενημερώσουν για τη βλάβη και έπειτα από κοινού θα αποφασίσετε για τη λύση. Οποιοδήποτε κι αν είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η οθόνη σας, το καλό είναι ότι μπορούμε να την αντικαταστήσουμε με καινούρια.

Προτεραιότητά μας είναι ο πελάτης και οι ανάγκες του. Με τη βοήθειά μας, θα έχετε σύντομα ένα λειτουργικό φορητό υπολογιστή.