αντικατάσταση σκληρού δίσκου laptop pcsecurity

Εξυπηρέτηση χώρο σας

Εγγύηση επισκευών

Πληρωμή με POS

Γνήσια ανταλλακτικά

Η αλλαγή σκληρού δίσκου laptop γίνεται άμεσα στο χώρο σας. Όπως και στους σταθερούς υπολογιστές, έτσι και στους φορητούς, ο σκληρός δίσκος είναι ένα από τα μέρη τους που χρειάζονται προστασία έτσι θά πρέπει να γίνεται έγκαιρα η αντικατάσταση του σκληρού δίσκου. Επίσης, για να λειτουργεί σωστά ένας φορητός υπολογιστής laptop, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί τόσο με το εξωτερικό του όσο και με το εσωτερικό. Όπως είναι φυσικό κάποια στιγμή ο σκληρός δίσκος θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα (σοβαρό και μη) ή θα γεμίσει από τα δεδομένα σας. Το θέμα είναι να προλάβετε οποιοδήποτε πρόβλημα πριν χάσετε τα αρχεία σας.

Πότε πραγματοποιόυμε την αλλαγή σκληρού δίσκου laptop

Η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε αλλαγή στο σκληρό σας δίσκο θα γίνει αντιληπτή από κάποια σημάδια. Αυτά τα σημάδια είναι που δείχνουν ότι πρέπει να αλλάξετε επειγόντως τον σκληρό δίσκο πριν χάσετε όλα σας τα αρχεία. Είναι τα εξής:

  • Όταν η χωρητικότητα του σκληρού δίσκου δεν καλύπτει πλέον τις ανάγκες σας.
  • Όταν ο δίσκος είναι παλιός. Άμεση συνέπεια αυτού είναι να μειώνεται η ταχύτητα και το μέγεθος ανάγνωσης των αρχείων (σε σχέση με τα νέα μοντέλα που υπάρχουν στην αγορά).
  • Όταν έρχεται η φυσική φθορά. Αυτό είναι συνέπεια της χρήσης, της σκόνης και της υγρασίας. Ο μέσος όρος ζωής ενός δίσκου υπολογίζεται πάνω κάτω στα πέντε χρόνια. Εννοείται πως αν τον προσέχετε αρκετά μπορεί να κρατήσει και περισσότερο.

Εάν παρατηρήσετε τα παραπάνω απλά και εύκολα αντιληπτά συμπτώματα τότε θα πρέπει κατευθείαν να απευθυνθείτε σε εμάς. Ο σκληρός δίσκος σας εάν εμφανίζει κάτι από τα παραπάνω θα θέλει άμεση αλλαγή. Μετά την επικοινωνία με εμάς, θα προβούμε αμέσως στον έλεγχο του laptop σας. Αν τελικά επιβεβαιωθεί το πρόβλημα τότε θα σώσουμε τα αρχεία σας κάνοντας backup. Στη συνέχεια, θα κάνουμε έρευνα αγοράς σχετικά με το κόστος του σκληρού και μετά θα αντικαταστήσουμε τον προβληματικό δίσκο με τον καινούριο. Εμπιστευθείτε την ομάδα μας αφού είναι η καταλληλότερη για να δίνει άμεσες λύσεις σχετικά με τον υπολογιστή σας.