αναβάθμιση μνήμης ram laptop pcsecurity

Εξυπηρέτηση χώρο σας

Εγγύηση επισκευών

Πληρωμή με POS

Γνήσια ανταλλακτικά

Αν το laptop σας δεν καλύπτει πλέον τις ανάγκες σας μήπως θα πρέπει να σκεφτείτε να του κάνετε κάποιες αλλαγές; Αν δε θέλετε ή λόγω οικονομικών δεν μπορείτε να αγοράσετε καινούριο φορητό υπολογιστή, έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τα προβληματικά μέρη του υπολογιστή. Αυτή είναι η πιο οικονομική λύση που υπάρχει από το να αγοράσετε νέο laptop. Συγκεκριμένα, τώρα όσον αφορά την μνήμη RAM για laptop, είναι η πιο ουσιαστική αναβάθμιση που μπορείτε να κάνετε στον υπολογιστή σας. Αυτό που οδηγεί στην αλλαγή της μνήμης RAM είναι η χαμηλή απόδοση του laptop.

Πότε πρέπει να γίνει αλλαγή μνήμης RAM σε laptop;

Όταν το laptop σας χρειάζεται περισσότερους πόρους για να λειτουργήσει αποδοτικά θα πρέπει να καταλάβετε ότι χρειάζεται αναβάθμιση. Οι ανάγκες αυξάνουν κατακόρυφα αν χρησιμοποιούμε τον φορητό υπολογιστή για παιχνίδια, επεξεργασία εικόνας ή παρακολούθηση ταινιών υψηλής ανάλυσης.

Πως θα διαλέξετε την κατάλληλη μνήμη RAM για laptop;

Η πιο ουσιαστική αναβάθμιση εάν έχετε 2 GB RAM είναι να την αυξήσετε στα 4 GB. Αν τρέχετε παράλληλα πολλά προγράμματα και κυρίως βαριές επαγγελματικές εφαρμογές τότε τα 8 GB RAM είναι τα κατάλληλα για εσάς.

Ποια συμπτώματα δείχνουν πως η μνήμη RAM πρέπει να αντικατασταθεί επειγόντως;

  • Το laptop χρειάζεται πολύ χρόνο για την έναρξη απλών εφαρμογών και προγραμμάτων.
  • Όταν ο φορητός υπολογιστής σας κολλάει κατά τη χρήση.

Η λύση σε όλα αυτά είναι…

  • Η αναβάθμιση μνήμης ram μπορεί να δώσει τέλος σε αυτά τα προβλήματα.
  • Η μνήμη που θα χρειαστείτε εξαρτάται από τη χρήση που κάνετε.
  • Σε κάθε περίπτωση το κόστος είναι μικρό και το αποτέλεσμα φαίνεται άμεσα.

Η μνήμη RAM είναι ένα σημαντικό μέρος του υπολογιστή. Εννοείται πως η σωστή χρήση της οδηγεί σε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της. Όμως, επειδή όλες οι συσκευές κάποια στιγμή αντιμετωπίζουν πρόβλημα αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας. Εμείς θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα ελέγχοντας τον υπολογιστή σας. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί το πρόβλημα τότε κάνουμε την έρευνα αγοράς έχοντας ως δεδομένο τη χρήση που κάνετε στον φορητό υπολογιστή.

Για παράδειγμα, εάν ένας πελάτης χρειάζεται τον φορητό για καθαρά επαγγελματικούς λόγους, τότε η μνήμη RAM θα πρέπει να είναι ανάλογη των απαιτήσεών του. Τέλος, εγκαθιστούμε το νέο υλικό στον υπολογιστή σας.