αντικατάσταση μεντεσέδων laptop pcsecurity

Εξυπηρέτηση χώρο σας

Εγγύηση επισκευών

Πληρωμή με POS

Γνήσια ανταλλακτικά

Η αντικατάσταση μεντεσέδων laptop γίνεται άμεσα στο χώρο σας με γνήσιο ανταλλακτικό. Σ’ ένα laptop εκτός από τα εσωτερικά προβλήματα που μπορούν να προκύψουν, είναι πιθανό μετά από κάποια πτώση ή με το πέρασμα των χρόνων να υποστούν ζημιά κάποια εξαρτήματα. Οι σπασμένοι μεντεσέδες της οθόνης, η μη αναγνώριση των CD και DVD, η αντικατάσταση πλαστικών καλυμμάτων καθώς και η επισκευή του πληκτρολογίου είναι μερικά από τα εξωτερικά προβλήματα του laptop.

 

Η εκπαιδευμένη ομάδα μας μπορεί υπεύθυνα να λύσει τα προβλήματα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η αντικατάσταση μεντεσέδων laptop γίνεται άμεσα στο χώρο σας.

Το laptop σας αποτελείται από δύο ανεξάρτητα μέρη, αυτά είναι το σώμα και η οθόνη. Και τα δύο μέρη αυτά ενώνονται μεταξύ τους με μεντεσέδες (hinges) ώστε να διευκολύνεται το ανεβοκατέβασμα της οθόνης. Τα Hinges ή μεντεσέδες είναι εξαρτήματα του φορητού υπολογιστή που είναι σημαντικά καθώς το ανεβοκατέβασμα της οθόνης για παράδειγμα εξαρτάται από αυτά.

Ποια  είναι τα προβλήματα που μπορούν να προκληθούν;

Πρόβλημα στους μεντεσέδες μπορεί να προκληθεί από πτώση του λάπτοπ στο έδαφος ή από χτυπήματα, όταν οι βίδες της οθόνης έχουν χαλαρώσει. Ως αποτέλεσμα η οθόνη να μην είναι καλά σταθεροποιημένη και να έχει μια περίεργη κλίση. Αν το πρόβλημα δε διορθωθεί σύντομα μπορεί να προκαλέσει ζημιά και στα υπόλοιπα μέρη του υπολογιστή σας. Σε περίπτωση που ο μεντεσές έχει χαλαρώσει θα πρέπει να σφίξουμε απλά τις βίδες, έτσι ώστε ο μηχανισμός να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση.

 

Εάν το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό, δηλαδή έχει σπάσει ο μεντεσές, τότε θα πρέπει να αφαιρεθεί και να αντικατασταθεί με καινούριο κάλυμμα.

Το πλαστικό κάλυμμα του φορητού υπολογιστή με το πέρασμα των χρόνων μπορεί να χαλαρώσει και να αποκολληθεί. Αφήνοντας εκτεθειμένο το εσωτερικό της συσκευής σας μπορούν να προκληθούν περισσότερες και σημαντικότερες ζημιές σε άλλα μέρη. Έτσι λοιπόν, όταν προκύπτει ένα τέτοιο πρόβλημα θα πρέπει να μην το αμελείτε και να απευθύνεστε στους ειδικούς άμεσα.

Η ομάδα μας διαθέτει ανταλλακτικά κι έχει την κατάλληλη εμπειρία ώστε να σας βοηθήσει να αποκτήσετε ξανά ένα λειτουργικό υπολογιστή. Το κόστος είναι ανάλογο του προβλήματος και έπειτα από επικοινωνία μαζί σας προχωρούμε στην επίλυση. Γενικά, η αντικατάσταση μεντεσέδων δεν είναι ακριβή εργασία αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που χρειάζεται ολοκληρωτική αντικατάσταση οπότε το κόστος μεταβάλλεται.