αντικατάσταση βύσμα τροφοδοσίας laptop pcsecurity

Εξυπηρέτηση χώρο σας

Εγγύηση επισκευών

Πληρωμή με POS

Γνήσια ανταλλακτικά

Είναι λογικό μετά από αρκετή χρήση και μεταφορά του φορητού υπολογιστή σας, το βύσμα τροφοδοσίας να έχει υποστεί μεγάλη ταλαιπωρία. Συχνά, πολλοί πελάτες μας κάνουν το εξής λάθος: Βάζουν μέσα στη τσάντα μεταφοράς το laptop χωρίς να έχουν αφαιρέσει τον φορτιστή. Αυτό είναι λάθος! Με το πέρασμα του χρόνου αλλά και ανάλογα το πώς χειρίζεστε τον φορητό υπολογιστή σας, το βύσμα είναι πιθανό να μην κάνει καλή επαφή. Η αντικατάσταση βύσμα τροφοδοσίας laptop πρέπει να γίνει σε άμεσο χρονικό διάστημα έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποιο βραχηκύκλωμα στην μητρική του laptop σας.

Με αποτέλεσμα το laptop σας να μη δουλεύει, να μην φορτίζει η μπαταρία του αλλά ακόμη και να σβήνει ο υπολογιστής σας. Έτσι λοιπόν, όταν δείτε ότι το βύσμα αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα θα πρέπει άμεσα να γίνεται αντικατάστασή του. Ουσιαστικά, η βλάβη στο βύσμα τροφοδοσίας του φορητού υπολογιστή μπορεί να προκαλέσει αδυναμία χρήσης του.

Προβληματικό Βύσμα Τροφοδοσίας Laptop – Τα Συμπτώματα:

  • Δεν ανάβει καθόλου το laptop.
  • Το λαμπάκι του ρεύματος, το οποίο βρίσκεται είτε πάνω στο βύσμα είτε πάνω στο λάπτοπ σας, δεν ανάβει καθόλου ή τρεμοπαίζει.
  • Σβήνει το laptop εάν κουνηθεί ο φορτιστής. Ο μόνος τρόπος για να δουλέψει είναι να βάλετε τον φορτιστή σε συγκεκριμένη θέση ώστε να κάνει επαφή με τον υπολογιστή.

Ανάλογα με το τύπο laptop που έχετε (εάν είναι νεότερης γενιάς ή όχι) υπάρχουν τρία είδη βύσματος τροφοδοσίας. Ο πρώτος τύπος είναι βύσμα με καλώδιο που συνδέεται απευθείας στη μητρική πλακέτα, ο δεύτερος είναι με βύσμα επάνω στην πλακέτα και ο τρίτος και τελευταίος τύπος είναι με βύσμα σε ξεχωριστή πλακέτα αλλά και σε ξεχωριστό καλώδιο.

Ποιο είναι το κόστος της αλλαγής του βύσματος τροφοδοσίας;

Αρχικά, το κόστος εξαρτάται από το πρόβλημα που έχει το βύσμα. Πρώτα λοιπόν, κάνουμε εκτίμηση του προβλήματος. Στη συνέχεια, ανάλογα με τη μάρκα και το τύπο του laptop σας κάνουμε μια έρευνα αγοράς. Πάντως, το κόστος δεν είναι μεγάλο αλλά σε κάθε περίπτωση ενημερώνουμε τον πελάτη μας για οποιοδήποτε βήμα.

 

Με τη σύμφωνη γνώμη του προχωράμε στην αντικατάσταση βύσμα τροφοδοσίας laptop. Η ομάδα μας είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει ο υπολογιστής σας.