εσωτερικός καθαρισμός laptop pcsecurity

Εξυπηρέτηση χώρο σας

Εγγύηση επισκευών

Πληρωμή με POS

Γνήσια ανταλλακτικά

Επιθυμείτε την αγορά μιας βάσης για το laptop σας ρίξτε μια ματιά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Ο εσωτερικός καθαρισμός laptop γίνεται άμεσα στο χώρο σας. Η υπερθέρμανση laptop μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα στον υπολογιστή σας. Για πολλούς ανθρώπους ο υπολογιστής είναι απαραίτητος και σημαντικός είτε για τη δουλειά τους είτε για προσωπική χρήση. Γι’ αυτό θα πρέπει να τον προστατεύετε και να τον προσέχετε από εχθρούς όπως η σκόνη, τα υγρά, η υπερθέρμανση κ.ά.

Η υπερθέρμανση laptop είναι ένας κίνδυνος που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στον υπολογιστή. Το φυσιολογικό είναι να θερμαίνεται αλλά όχι υπερβολικά. Αν συμβεί αυτό η συσκευή μπορεί να εμφανίσει από μια απλή δυσλειτουργία μέχρι πιο σοβαρότερη βλάβη.

 

Ένα laptop είναι πιθανότερο να εμφανίσει πρόβλημα υπερθέρμανσης αφού έχει περιορισμένο χώρο για τα καλώδιά του και όλα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Πέρα από όλα αυτά όμως, ένας φορητός υπολογιστής είναι κατασκευασμένος έτσι ώστε να λειτουργεί υπό αυτές τις συνθήκες.

Στο laptop έχουμε ένα μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων σε ένα μικρό χώρο. Για το λόγο αυτό ο σωστός αερισμός είναι απαραίτητος για να μην παρουσιάζονται προβλήματα στη λειτουργία του. O εσωτερικός καθαρισμός laptop περιλαμβάνει και την προσθήκη νέας θερμοαγώγιμης πάστας.

 

Ζεσταίνεται το laptop, έτσι θα καταλάβετε πως υπάρχει πρόβλημα υπερθέρμανσης:

 • Αυξημένος θόρυβος. Όταν ένας φορητός υπολογιστής λειτουργεί είναι αθόρυβος. Όταν η θερμοκρασία του ξεπεράσει τα φυσιολογικά επίπεδα μπορεί να ακούσετε έναν ενοχλητικό ήχο.
 • Ζεστός υπολογιστής χωρίς θόρυβο. Είναι πιθανό να συμβεί αυτό επειδή ο ανεμιστήρας του υπολογιστή έχει χαλάσει. Η αντικατάστασή του πρέπει να γίνει το συντομότερο.
 • Αργή λειτουργία υπολογιστή. Οι εφαρμογές ανοίγουν με δυσκολία και τρέχουν αργά.
 • Μπλε οθόνη. Όταν ο υπολογιστής σας είναι σε κρίσιμο σημείο τότε κλείνει μόνος του ή ανοίγει ξαφνικά.

Όποιο σύμπτωμα αντιμετωπίζει ο υπολογιστής σας θα πρέπει να απευθυνθείτε στους τεχνικούς μας για την άμεση εξυπηρέτησή σας!

 

Ποιες είναι οι επιπτώσεις της υπερθέρμανσης;

 • Ο αυξημένος θόρυβος του ανεμιστήρα.
 • Μείωση διάρκειας ζωής του ανεμιστήρα μπορεί να τον φθείρει μηχανικά.
 • Πρόβλημα στο σκληρό δίσκο με απώλεια αρχείων και δυσλειτουργία στο λειτουργικό σύστημα.
 • Μόνιμη βλάβη στη μητρική κάρτα.

 

Αντιμετωπίζοντας την υπερθέρμανση laptop:

 • Ο εξαερισμός πρέπει να είναι ελεύθερος. Ο υπολογιστής θα πρέπει να είναι σε μια επίπεδη επιφάνεια ώστε να μην μπλοκάρει ο αέρας.
 • Επιλέξτε μια βάση για laptop για να σας βοηθήσει στη μείωση της θερμοκρασίας.
 • Σε οποιοδήποτε πρόβλημα απευθυνθείτε στους ειδικούς μας οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους.

Συνοψίζοντας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας προτείνουμε λύσεις. Η λύση είναι ο τακτικός εσωτερικός καθαρισμός laptop σας σε ετήσια βάση από το έμπειρο προσωπικό μας ώστε να είναι ανοιχτοί οι αεραγωγοί και η συσκευή να είναι δροσερή. Όποιο κι αν είναι το πρόβλημα καθαρίζουμε τη συσκευή και την επαναφέρουμε στη σωστή λειτουργία της.