αντικατάσταση εξωτερικών τμημάτων laptop pcsecurity

Εξυπηρέτηση χώρο σας

Εγγύηση επισκευών

Πληρωμή με POS

Γνήσια ανταλλακτικά

Το laptop σας αποτελείται από τα εσωτερικά και τα εξωτερικά μέρη του. Και τα δύο αυτά μέρη είναι πολύ σημαντικά για τη σωστή λειτουργία του φορητού υπολογιστή σας. Σε σχέση με ένα σταθερό υπολογιστή, ο φορητός είναι πιο επιρρεπής στις φθορές. Αυτό συμβαίνει επειδή μπορεί να μετακινηθεί, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Πιο συγκεκριμένα, τα εξωτερικά μέρη αποτελούνται από έναν σκελετό που ενσωματώνει την οθόνη και το πληκτρολόγιο. Η αλλαγή εξωτερικών τμημάτων laptop γίνεται με γνήσια ανταλλακτικά.

Επίσης, υπάρχουν και τα πλήκτρα ενεργοποίησης του υπολογιστή όπως επίσης και το ποντίκι του laptop. Σε περίπτωση που καταστραφεί ένα μέρος του υπολογιστή σας ή έχετε κάποια απώλεια δε σημαίνει ότι έχει σταματήσει να λειτουργεί. Μπορείτε εύκολα και άμεσα να απευθυνθείτε σε εμάς για να επιδιορθώσουμε το πρόβλημα που έχει προκύψει.

 

Ποιο είναι το πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσει το laptop σας;

Το εξωτερικό περίβλημα του υπολογιστή είναι πολύ εύθραυστο. Σε συνδυασμό με το ότι το μηχάνημα μεταφέρεται, μπορεί να οδηγήσει σε συχνά ατυχήματα. Η συνέπεια αυτού μπορεί να είναι σπασμένα τμήματα. Εάν υποστεί φθορά το πληκτρολόγιο αμέσως θα πρέπει να γίνει η αντικατάσταση είτε των πλήκτρων είτε ολόκληρου του πληκτρολογίου.

Επίσης, η οθόνη εάν υποστεί κάποια ζημιά δε θα πρέπει να αμελήσετε την αντικατάστασή της. Η οθόνη είναι πολύ σημαντικό κομμάτι στον υπολογιστή. Οπότε εύκολα γίνεται αντιληπτός ο λόγος που πρέπει να υποστεί άμεσα αλλαγή. Ακόμη, βλάβη μπορεί να υποστεί το πλήκτρο ενεργοποίησης του υπολογιστή ή τα πλήκτρα για την εισαγωγή CD/DVD στο λάπτοπ.

Ποια είναι η λύση;

Η εξειδικευμένη ομάδα μας είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα έχει ο πελάτης με το laptop του. Ως ομάδα διαθέτουμε τα απαραίτητα μέσα αλλά και τις γνώσεις ώστε να αντικαταστήσουμε άμεσα τη ζημιά. Aκόμη, διαθέτουμε ένα γνήσιο απόθεμα απ’ όλα τα εξωτερικά τμήματα ενός laptop.

Με αποτέλεσμα αυτού όταν έχετε κάποιο ατύχημα να μπορούμε να αποκαταστήσουμε την ακεραιότητα της συσκευής σας. Αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να δούμε από κοντά το πρόβλημα. Στη συνέχεια θα σας ενημερώσουμε για το κόστος και το χρόνο αντικατάστασης. Με την αλλαγή εξωτερικών τμημάτων laptop έχετε τον υπολογιστή σας στην αρχική του κατάσταση.