επισκευή κάρτας γραφικών laptop pcsecurity

Εξυπηρέτηση χώρο σας

Εγγύηση επισκευών

Πληρωμή με POS

Γνήσια ανταλλακτικά

Η κάρτα γραφικών είναι υπεύθυνη για την ποιότητα της απεικόνισης στην οθόνη σας. Η επισκευή κάρτας γραφικών laptop είναι μία από τις πιο συνηθισμένες επισκευές. Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που αναπτύσσονται στο laptop και συνεπώς στην κάρτα γραφικών, η δεύτερη μπορεί να υποστεί σοβαρή ζημιά. Επίσης, όταν δεν συντηρείται το σύστημα ψύξης η δυσλειτουργία της κάρτας γραφικών είναι άλλη μια πιθανότητα. Υπάρχουν 2 τρόποι στην επισκευή κάρτας γραφικών, ο πρώτος είναι η επισκευή στην ήδη υπάρχουσα και ο δεύτερος η αντικατάσταση των chip της.

Ποια είναι τα συμπτώματα της προβληματικής κάρτας γραφικών;

  • Η άσχημη απόδοση των χρωμάτων στην οθόνη
  • Μαύρη οθόνη κατά το άνοιγμα του laptop
  • Μπλε οθόνη κατά την αναπαραγωγή ταινιών ή κατά τη διάρκεια παιχνιδιών
  • Εμφάνιση στην οθόνη γεωμετρικών σχημάτων
  • Όταν δεν έχετε καθόλου εικόνα
  • Δε τρέχουν οι νεότερες εφαρμογές και τα νέα παιχνίδια
  • Διακοπή ή σβήσιμο κατά την αναπαραγωγή βίντεο
  • Μικρά τετράγωνα στην οθόνη

Όλα τα παραπάνω είναι τα πιο συχνά προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσει στον φορητό υπολογιστή σας μια προβληματική κάρτα γραφικών. Σε περίπτωση που συμβούν τα παραπάνω θα πρέπει να απευθυνθείτε σε εμάς για να επιδιορθώσουμε την κατάσταση. Με τη δική μας συμβολή και βοήθεια τα συμπτώματα όπως τα χρώματα που δεν αποδίδουν, η μαύρη οθόνη κτλ. Θα διορθωθούν. Ο φορητός υπολογιστής πρέπει να είναι προστατευμένος ειδικά όταν έχετε καταλάβει ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Πριν όμως από την επίσκεψη σε εμάς, δοκιμάστε να συνδέσετε το laptop σας με μια εξωτερική οθόνη. Εάν τα προβλήματα συνεχίσουν τότε οφείλονται στην κάρτα γραφικών.

Η επισκευή κάρτας γραφικών laptop

Η λύση είναι να απευθυνθείτε στην ομάδα μας για οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει. Εμείς θα κάνουμε διάγνωση στο πρόβλημα και αφού το επιβεβαιώσουμε κάνουμε την επισκευή. Εάν χρειάζεται αντικατάσταση τότε θα βρούμε τα κατάλληλα ανταλλακτικά και αναλαμβάνουμε την αλλαγή.

Η εργασία ολοκληρώνεται με τον έλεγχο της συσκευής σας. Ανεξάρτητα με το πρόβλημα, καλό θα ήταν να προσέξετε σε ποιον εμπιστεύεστε την κάρτα γραφικών αλλά και γενικότερα όλο τον υπολογιστή. Η εξειδικευμένη ομάδα μας είναι έτοιμη να σας βοηθήσει σε οποιοδήποτε πρόβλημα!