Αλλαγή σκληρού δίσκου Mac mini

Εξυπηρέτηση χώρο σας

Εγγύηση επισκευών

Πληρωμή με POS

Γνήσια ανταλλακτικά

Η αλλαγή σκληρού δίσκου σε Mac mini κρίνεται απαραίτητη για την καλύτερη λειτουργία του συστήματος. Ένας σκληρός δίσκος με σφάλματα ή χωρίς ελεύθερο χώρο, οδηγεί στην δυσλειτουργία της συσκευής σας. Είτε επιθυμείτε αλλαγή σκληρού δίσκου για περισσότερο χώρο, είτε γιατί ο υπάρχων σκληρός παρουσιάζει προβλήματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αναλάβουμε την πλήρη αντικατάστασή του.

Αλλαγή σκληρού δίσκου Mac mini απαιτείτε όταν:

  • Η εκκίνηση του συστήματος παρουσιάζει αρκετή καθυστέρηση
  • Δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα αρχεία σας ή υπάρχει αδυναμία αντιγραφής τους
  • Δεν υπάρχει άλλος διαθέσιμος χώρος
  • Ο σκληρός σας κάνει έντονο θόρυβο ή παρουσιάζει μηχανική βλάβη
  • Θέλετε αναβάθμιση σε έναν SSD δίσκο

Τι περιλαμβάνει η υπηρεσία αλλαγής σκληρού δίσκου ενός υπολογιστή;

Αν για οποιονδήποτε από τους ανωτέρω λόγους αποφασίσατε να προβείτε στην αλλαγή σκληρού δίσκου σε Mac mini, επικοινωνήστε με την PC Security και θα αναλάβουμε όλη τη διαδικασία της αντικατάστασης. Συγκεκριμένα η διαδικασία αλλαγής ενός σκληρού δίσκου περιλαμβάνει:

  • Αποσυναρμολόγηση της συσκευής σας.
  • Απεγκατάσταση του παλαιού σκληρού δίσκου.
  • Εγκατάσταση του νέου σκληρού δίσκου.
  • Επανασυναρμολόγηση της συσκευής σας.

Επιπρόσθετες Υπηρεσίες

Αν ο σκληρός σας δεν παρουσιάζει κάποια μηχανική βλάβη, μπορείτε συνδυαστικά να επιλέξετε και την αντιγραφή των δεδομένων σας από τον παλαιό στο νέο σκληρό δίσκο. Αν πάλι έχει παρουσιαστεί οποιαδήποτε βλάβη στον σκληρό δίσκου του mac mini που έχετε στην κατοχή σας, μπορείτε μαζί με την αλλαγή του σκληρού δίσκου mac mini να επιλέξετε την υπηρεσία ανάκτησης δεδομένων προκειμένου να διασώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα από τα αρχεία σας. Οι δύο αυτές υπηρεσίες δεν συμπεριλαμβάνονται στις βασικές υπηρεσίες και χρεώνονται ξεχωριστά.

Τι σκληρό δίσκο να επιλέξω για τη συσκευή μου;

Η επιλογή του σκληρού δίσκου εξαρτάται αποκλειστικά από τις ανάγκες σας. Αν σας ενδιαφέρει ο μεγάλος όγκος αποθήκευσης δεδομένων τότε καλό θα ήταν να επιλέξετε έναν HDD δίσκο μεγάλης χωρητικότητας. Αντιθέτως, αν σας ενδιαφέρουν περισσότερο οι επιδόσεις και η ταχύτητα της συσκευής σας, η αλλαγή σκληρού δίσκου πρέπει να γίνει με έναν SSD δίσκο.