αναβάθμιση μνήμης ram mac mini pcsecurity

Εξυπηρέτηση χώρο σας

Εγγύηση επισκευών

Πληρωμή με POS

Γνήσια ανταλλακτικά

Η αναβάθμιση μνήμης Ram Mac mini αποτελεί μια διαδικασία η οποία με μικρό κόστος θα ωφελήσει σε τεράστιο βαθμό την ισχύ του υπολογιστή σας καθώς και την ταχύτητα φόρτωσης των εφαρμογών και των ιστοσελίδων που επισκέπτεστε. Η μνήμη RAM ενός υπολογιστή Mac mini αποτελεί θα λέγαμε το βασικότερο κομμάτι για την απόδοση του συστήματος.

Τι μέγεθος μνήμης Ram να επιλέξω για το Mac mini μου;

Το μέγεθος της μνήμης Ram που θα επιλέξετε για τον υπολογιστή σας εξαρτάται αποκλειστικά από το είδος της χρήσης του. Για απλή περιήγηση στο διαδίκτυο και στις βασικές εφαρμογές, μία μνήμη Ram των 2GB είναι αρκετή για να καλύψει τις ανάγκες σας. Αν χρησιμοποιείτε πιο εντατικά το imac mini σας, τότε καλό θα ήταν να σκεφτείτε την επιλογή των 4GB. Η διαφορά που θα παρατηρήσει κανείς από την αναβάθμιση της μνήμης ram ενός Mac mini από 2GB σε 4GB είναι τεράστια όσον αφορά την απόδοση του υπολογιστή σας. Αν τέλος χρησιμοποιείται πιο «βαριές» εφαρμογές για επαγγελματικούς σκοπούς τότε καλό θα ήταν να σκεφτείτε την πιθανότητα για την μέγιστη αναβάθμιση της Ram σας, στα 8GB ή ακόμη και στα 16GB, ανάλογα πάντα με το μοντέλο της συσκευής σας.

Πότε απαιτείτε αναβάθμιση μνήμης Ram Mac mini;

Είναι πολύ εύκολο να κατανοήσει κανείς τα σημάδια που υποδηλώνουν ότι η μνήμη Ram θέλει αναβάθμιση. Τα κυριότερα από αυτά είναι:

  • Χαμηλές επιδόσεις καθώς και καθυστερημένη έναρξη και εναλλαγή των εφαρμογών
  • Δυσκολία ανταπόκρισης κατά την εκτέλεση πολλών εφαρμογών (multitasking)
  • Αργή περιήγηση στο διαδίκτυο

 Τι περιλαμβάνει η επισκευή και πόσο διαρκεί;

Η αναβάθμιση μνήμης Ram Mac mini αποτελεί μια διαδικασία που απαιτεί συγκεκριμένες γνώσεις. Για την προσθήκη ή την αντικατάσταση των μνημών απαιτείτε αρχικά η αποσυναρμολόγηση της συσκευής, εν συνεχεία η εκ νέου συναρμολόγησή της και σε τελικό στάδιο ο δοκιμαστικός έλεγχος των εφαρμογών. Είναι δηλαδή δύσκολο να επιχειρήσει κανείς μια αναβάθμιση χωρίς τις απαραίτητες γνώσεις. Επιλέγοντας τις υπηρεσίες μας εξασφαλίζεται εγγυημένη αναβάθμιση της Ram σας. Η όλη διαδικασία της αναβάθμισης διαρκεί λίγες ώρες, ανάλογα πάντα με το φόρτο εργασίας.