αντικατάσταση μονάδας DVD laptop pcsecurity

Εξυπηρέτηση χώρο σας

Εγγύηση επισκευών

Πληρωμή με POS

Γνήσια ανταλλακτικά

Όταν η μονάδα δίσκου DVD του laptop σας  δε λειτουργεί σωστά, δε χρειάζεται να ανησυχείτε. Δύο είναι οι λύσεις, το πρόβλημα μπορεί να είναι απλό και να μπορέσετε να το επιλύσετε σύντομα από μόνοι σας, είτε να είναι σοβαρό και να πρέπει να απευθυνθείτε στους τεχνικούς μας. Η αντικατάσταση μονάδας DVD  laptop γίνεται άμεσα στο χώρο σας με γνήσιο ανταλλακτικό.

Σε περίπτωση που η μονάδα DVD δε λειτουργεί στον υπολογιστή σας τότε θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο δίσκος που εισήλθε στη μονάδα δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι ο τύπος του δίσκου είναι συμβατός με τον φορητό υπολογιστή σας.

Όταν τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει, υπάρχει πρόβλημα στη μονάδα DVD του laptop σας κι έτσι καλό θα είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας για τα περαιτέρω. Εμείς θα μπορέσουμε να επιλύσουμε σύντομα και με ασφάλεια το πρόβλημα.

 

Πώς θα καταλάβετε ότι η μονάδα δίσκου έχει υποστεί ζημιά; Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις πιο συχνές ειδοποιήσεις του φορητού υπολογιστή:

  • Κίτρινο θαυμαστικό στο DVD στη διαχείριση συσκευών. Δεν μπορείτε να βρείτε τη μονάδα δίσκου DVD στην εξερεύνηση των αρχείων και η συσκευή εντοπίζεται με ένα κίτρινο θαυμαστικό στη διαχείριση συσκευών.
  • Εμφανίζονται σφάλματα και ορισμένες πληροφορίες είναι κατεστραμμένες ή ελλιπείς.
  • Κάποιο πρόγραμμα οδήγησης έχει απενεργοποιηθεί και κάποιο εναλλακτικό πρόγραμμα παρέχει πληροφορίες.
  • Η φόρτωση της συσκευής πραγματοποιήθηκε αλλά δεν μπορεί να εντοπιστεί το υλικό.

 

Σε περίπτωση που το laptop σας εμφανίσει μια από τις παραπάνω ειδοποιήσεις τότε διατρέχει κίνδυνο η μονάδα δίσκου DVD. Εάν γνωρίζετε πως μπορείτε να επιλύσετε τη ζημιά τότε ακολουθήστε τις παρακάτω προτεινόμενες λύσεις:

  • Να κάνετε έλεγχο των ρυθμίσεων του BIOS
  • Να χρησιμοποιήσετε troubleshooter υλικό (ενδείκνυται για Windows 7, Windows 8, και Windows 10)
  • Καταχωρήστε μητρώο καταστροφής ή επιδιόρθωση
  • Κάντε ενημέρωση ή εγκατάσταση του προγράμματος
  • Δημιουργήστε ένα δεύτερο κλειδί μητρώου

 

Όλες οι παραπάνω προτεινόμενες λύσεις είναι κυρίως για χρήστες που έχουν αρκετές γνώσεις στο θέμα των υπολογιστών. Προφανώς ένας απλός χρήστης που γνωρίζει μόνο τις βασικές λειτουργίες μια μονάδας δίσκου, δε θα μπορέσει να επιλύσει το πρόβλημα μόνος του.

Καλό θα είναι μόλις καταλάβετε ότι η μονάδα δίσκου έχει πρόβλημα να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας βοηθήσουμε άμεσα. Γνωρίζουμε πώς να λύσουμε το πρόβλημα εάν μπορεί να βρεθεί λύση όπως αναφέραμε παραπάνω. Αλλιώς θα προβούμε σε νέα αντικατάσταση μονάδας DVD laptop. Για κάθε μας κίνηση ενημερώνεστε και μαζί αποφασίζουμε την καλύτερη και οικονομική λύση για εσάς. Σύντομα θα έχετε έναν φορητό υπολογιστή ενημερωμένο και σε καλή κατάσταση.