Γρήγορες και επαγγελματικές υπηρεσίες για τα προϊόντα σας.

Διάγνωση

Ο στόχος μας είναι να ελαχιστοποιήσουμε το πρόβλημα από επανάληψη και σας προσφέρουμε χαμηλού κόστους εργασίες επισκευής που είναι απαραίτητες για τον υπολογιστή σας.

Επισκευή

Οι φορητοί υπολογιστές βρίσκονται σήμερα σε κάθε νοικοκυριό. Με τον κόσμο που προχωράει, όλη η εργασία είναι πλέον συνδεδεμένη με το διαδίκτυο και το laptop.

Παράδοση

Επιλέξτε τη μέθοδο παράδοσης που ταιριάζει με τις απαιτήσεις σας. Παρέχουμε γρήγορη και άμεση επιλογή στους πελάτες μας.

Σχετικά

Το συγκεκριμένο laptop ήρθε στο εργαστήριο μας με πρόβλημα στον σκληρό δίσκο, η διαδικασία εκκίνησης του λειτουργικού συστήματος Windows ήταν πολύ αργεί καθώς επίσης και στην εκτέλεση των προγραμμάτων. Μετά από διάγνωση του τεχνικού μέσω ειδικών προγραμμάτων εντοπίστηκε πως η “ζωή” του σκληρού δίσκου ήταν στο 56%. Ενημερώσαμε τον πελάτη πως θα πρέπει να γίνει η αντικατάσταση του καθώς επίσης πως όλα του αρχεία θα πρέπει να μεταφερθούν στον νέο δίσκο, το laptop παραδόθηκε στον πελάτη με νέο σκληρό δίσκο με όλα του τα δεδομένα καθώς και τα απαραίτητα προγράμματα λειτουργίας του.

  • ΕταιρίαPC Security
  • Ημερομηνία επισκευής15 Μαρτίου 2018
  • ΤοποθεσίαΆγιος Δημήτριος
  • Κόστος€18.60
  • ΜάρκαToshiba Satellite L50-B

Δείτε εργασίες

Είμαστε εξειδικευμένοι στις επισκευές υπολογιστών. Πρόσφέρουμε άμεσες και αξιόπιστες λύσεις.
σκληρό δίσκο

Αντικατάσταση σκληρού δίσκου laptop

μητρική πλακέτα, pcsecurity, pcservice, laptop service

Αντικατάσταση μητρικής σε laptop