Θα έχετε παρατηρήσει πως όσοι έχετε έναν φορητό υπολογιστή laptop καθώς περνάει ο καιρός η διάρκεια της μπαταρίας του μειώνεται σε τέτοιο σημείο όπου το laptop σας δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν δεν έχετε συνεχώς συνδεδεμένο της τροφοδοσία του ρεύματος.

laptop-battery-mpataria, laptop service, pc security, desktop service

Μπορεί να σας φαίνεται μη αναστρέψιμο αλλά για του λόγου το ακριβές υπάρχει μια εύκολη διαδικασία για να κρατήσετε την μπαταρία του σε πολύ καλά επίπεδα όσο αυτό είναι εφικτό.

 

Αυτό που θα πρέπει εσείς να κάνετε είναι το εξής όταν βλέπετε πως το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας είναι στο 100% τότε θα αποσυνδέεται τον φορτιστή του.

 

Από τους κύριους λόγους όπου η διάρκεια ζωής ελαττώνεται συμβαίνει επειδή ενώ η ένδειξη φόρτισης είναι στο 100% αυτό κανονικά θα πρέπει να σταματάει την φόρτιση της συμβαίνει το αντίθετο την υπερφορτίζει με αποτέλεσμα να καταστρέφει τις συστοιχίες τις μπαταρίας.

 

Αυτό συμβαίνει διότι κάποιοι από εμάς δεν αποσυνδέουμε καθόλου τον φορτιστή της μπαταρίας από το laptop όπου αυτό που συμβαίνει είναι να την αχρηστεύει με αποτέλεσμα να προβούμε σε αγορά νέας μπαταρίας.

laptop-battery-mpataria, laptop service, pc security, desktop service

 

Καλό θα ήταν για να την διατηρήσετε σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση να χρησιμοποιείτε την μπαταρία όταν στο laptop σας δεν έχετε πρόσβαση σε πρίζα, μετά αφού την συνδεσετέ και η φόρτιση φτάσει στο 100% καλό θα ήταν να αφαιρείτε την μπαταρία σας προσέχοντας μην αποσυνδεθεί το βύσμα τις τροφοδοσίας από την πρίζα ή το laptop σας.

laptop-battery-mpataria, laptop service, pc security, desktop service

Θα θέλαμε να γνωρίζετε πως η συγκεκριμένη διαδικασία καθιστά αδύνατο να βελτιώσει την διάρκεια ζωής της μπαταρίας του laptop σας που έχει εξασθενήσει λόγο κακής φόρτισης, αυτό που θα μπορούσε να συμβεί είναι να σταματήσει την περαιτέρω εξασθένησή της.

 

 

Χρησιμοποιώντας σωστά την φόρτιση και αποφόρτιση της μπαταρίας του laptop αυξάνεται σημαντικά την διάρκεια ζωή της καθώς επίσης επωφελήστε με χρήματα από την αγορά νέας. Μπορείτε να μας καλέσετε έτσι ώστε να σας προμηθεύσουμε μια γνήσια μπαταρία.