kataskeui istoselidas

Αυθημερόν εξυπηρέτηση στο χώρο σας.

Δυνατότητα πληρωμής με POS και στο χώρο σας.

Δίπλα σας με 1 τηλεφώνημα στο 690 7391 594.

Κατασκευή Ιστοσελίδων / E-Shop / Web Development

Υπηρεσίες κατασκευής Ιστοσελίδων βάση των W3C Standards. Προσφορές κατασκευής ιστοσελίδων βάση των αναγκών της επιχείρησης σας.

Εμείς στην PC Security θα προβούμε στην κατασκευή ιστοσελίδας σας θα καταρτίσουμε ένα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό σχέδιο για την ψηφιοποίηση της επιχείρησης σας, λαμβάνοντας υπόψιν τις υψηλότερες προδιαγραφές, διερευνώντας τις ανταγωνιστικές εταιρείες του κλάδου σας, δημιουργώντας ένα responsive layout(διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές συσκευές), μοντέρνο και φιλικό προς το χρήστη δικτυακό τόπο σύμφωνα με τα Πρότυπα WC3. Επιπρόσθετα, εμείς θα σας παρέχουμε με κατάλληλο πρότυπο περιεχόμενο για όσες Ιστοσελίδες, χρειαστείτε!

κατασκευή ιστοσελίδας pcsecurity

RESPONSIVE LAYOUT

Η ιστοσελίδα σας θα ανταποκρίνεται στο μέγεθος της οθόνης των επισκεπτών σας και σε όλες τους τις συσκευές. Έτσι θα μπορέσετε να διατηρήσετε και αυξήσετε τους επισκέπτες σας προσφέροντας τους μία φιλική και ξεκούραστη πλοήγηση στον ιστότοπό σας!

TECHNICAL SUPPORT

Με τα πακέτα τεχνικής υποστήριξης σας παρέχουμε υπηρεσίες όπως διορθώσεις ή αλλαγές περιεχομένου, αναβαθμίσεις των plugins και του CMS που χρησιμοποιεί η ιστοσελίδα σας (εφόσον είναι κατασκευασμένη πάνω σε ένα). Backups και υπηρεσίες ασφάλειας.

UNIQUE DESIGN

Ο γραφικός σχεδιασμός της σελίδας σας αποτελεί και την πρώτη προσέγγιση σε αυτή. Η χρωματολογία, οι εικόνες, το λογότυπο και ο καταμερισμός των κειμένων με τα αντικείμενα στην ιστοσελίδα σας αποτελούν βασικό στοιχείο μιας καλής ιστοσελίδας

Κατασκευή E-Shop

Στόχος μας στην κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι πρωτίστως η αύξηση των πωλήσεων της επιχείρησης. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τον σχεδιασμό ενός φιλικού και εύχρηστου απο τους πελάτες σας E-Shop, με ευκολία στην παραγγελία και στους τρόπους πληρωμών. Επίσης βασικό στοιχείο ενός επιτυχημένου E-Shop είναι η διαφημιστική καμπάνια που θα συνοδέψει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ώστε να μπορείτε να έχετε το κατάστημα σας ανοιχτό προς τους πελάτες σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το έτος.

eshop pcsecurity

Τα E-Shops που σχεδιάζουμε στήνονται πάνω στην πιο δημοφιλή πλατφόρμα για E-Shops. Η Magento αποτελεί την νούμερο 1 επιλογή των επαγγελματιών για κατασκευή E-Shops μιας και τα ενσωματωμένα εργαλεία για βελτιστοποίηση SEO και σύνδεση με τα διατραπεζικά συστήματα πληρωμώνπροσφέρουν στους κατασκευαστές και τους επαγγελματίες, μία καλή και ασφαλή λύση.

Αυτοματοποιήστε τις πληρωμές και τις αποστολές σας μέσω των τραπεζών και εταιρειών της επιλογής σας. Προσφέρετε στους πελάτες σας μία εύκολη και απλή διαδικασία αγοράς και τρόπου αποστολής των αγορών τους και κάντε τους να επιστρέψουν ξανά!

Μέγιστη προτεραιότητα της κατασκευής του E-Shop σας είναι να σας βρίσκουνε εύκολα οι πελάτες σας. Το παραπάνω μπορεί να επιτευχθεί με δύο βασικούς τρόπους. Μέσω πληρωμένης διαφήμισης (SEM – Google Adwords) και SEO (Search EngineOptimization). Μεταβείτε στις υπηρεσίες που προσφέρουμε για το Marketing του E-Shop σας για να μάθετε περισσότερα!

Η PC Security είναι μια εταιρία που ασχολείται επαγγελματικά με την κατασκευή ιστοσελίδας και την ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών και σελίδων και το Marketing τους, προσαρμοσμένα πάντα στις εξελίξεις της σύγχρονης τεχνολογίας. Προσεγγίζουμε κάθε έργο ως μοναδικό, αλλά όλα ξεκινούν με ένα κοινό χαρακτηριστικό: θέλουμε να οικοδομήσουμε μια επιχειρηματική σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και τους δικούς σας. Στην πραγματικότητα, κάθε επιχειρηματικό project που αναλαμβάνουμε, ξεκινά με όρεξη για συνεργασία.

Η κατασκευή ιστοσελίδας στην εταιρείας μας δίνει έμφαση στη προώθηση μιας μακροπρόθεσμης σχέσης. Για αυτόν ακριβώς το λόγο είναι κρίσιμο να γνωρίζουμε κυριολεκτικά τα πάντα: από που ξεκινήσατε, και σε ποιό σημείο θέλετε να φτάσετε, ποιές είναι οι αξίες σας, ποιοί είναι οι πελάτες σας είναι και γιατί σας εμπιστεύονται. Ο μόνος τρόπος για να λύσουμε ένα πρόβλημα είναι να το καταλάβουμε και να το επεξεργαστούμε από κάθε πιθανή οπτική γωνία.