Το Skype είναι ένα πρόγραμμα το οποίο μπορείτε να το κατεβάσετε από το Internet, και να το κάνετε εγκατάσταση στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή, το κινητό τηλέφωνο και το tablet.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε είτε με γραπτό κείμενο, είτε με ομιλία ακόμα και με βίντεο το οποίο είναι δωρεάν. Το Skypeείναι ένα πρόγραμμα και μπορεί να υποστηρίξει ομιλία με πολλά άτομα μαζί.

 

Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε εσείς σαν νέος χρήστης είναι να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό, έπειτα να βρείτε τους φίλους σας που έχουν κι αυτοί και να τους προσθέσετε στις επαφές σας, έτσι ώστε να μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί τους όταν αυτοί είναι συνδεδεμένοι.

 

 

Υποστηρίζει πολλές γλώσσες καθώς και στην τελευταία δοκιμαστική έκδοση του την αυτόματη μετάφραση τις φωνητικής ομιλίας. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλήσεις σε σταθερά ή κινητά τηλέφωνα παγκόσμια καθώς επίσης και να στείλετε μηνύματα SMS αλλά με χρέωση.

 

Το Skype είναι μια από τις πιο δημοφιλές εφαρμογές, και είναι αφιερωμένη στις τηλεφωνικές επικοινωνίες μέσω Internet.

 

Με το πρόγραμμα αυτό μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τους ανθρώπους που θέλετε, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό υπολογιστή σας. Έχετε την δυνατότητα να καλέσετε άλλους χρήστες μέσω της εφαρμογής και επιπλέον μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να επικοινωνήσετε.

 

Η συγκεκριμένη εφαρμογή προσφέρει επίσης την δυνατότητα βίντεο κλήσεων χρησιμοποιώντας την webcamera σας.
Πλέον έχει γίνει ένας από τους κυριότερους τρόπους επικοινωνίας μέσω Internet.

 

 

 

Προγραμματιστής: Microsoft
Μέγεθος
: 127 MB (περίπου)
Download Link